Dél-koreai állampolgárságot hogyan lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
Mik a követelmények? Van valami kötelezettség az állampolgárság megszerzése után?
Sértegető válaszokat légyszíves ne írjatok! Köszi!
2020. dec. 21. 16:43
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Te sohasem leszel koreai állampolgár mert ne igy osztogatják...!
Először is hiába lennel nő és lenne koreai férjed! Akkor is legalább 8 évig kell ott élned bejelentett lakcím és vagy munka valamit kell tudnod egy alapvető koreai történelmet és a nyelvet... ja igen ez nem olyan hogy 1-2 év alatt meh van
3/11 anonim válasza:
Esetleg a Dél-Koreai nagykövetség? Eszedbe jutott, hogy ott kéne érdeklődni?
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben észak-koreait szereznék.
7/11 anonim válasza:
Oda rakták azt a kettő linket, amiből kiderül. Értem én, hogy lusták vagytok megnyitni, de azért hülyeségeket ne írjatok már neki, könyörgöm. :D (kedves hatos és kettes)
8/11 anonim válasza:
A kedves hatos az észak-koreaira írta. Talán figyelni kéne okoskodás helyett.
9/11 anonim válasza:
Hát akkor az a válasz OFF, mivel nem ez volt a kérdés, és elvileg mi a kérdésre válaszolunk, nem pedig egymásra, mivel ez nem egy fórum.
10/11 anonim válasza:
Ha alapvetően Dél-Koreaiként próbálok át jutni Észak-Koreába az úgy működne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!