Mit tegyek, ha én nem járulok hozzá, hogy kamerán szerepeljek zoomban?
A kémia tanárunk most kitalálta, hogy következő órától úgy fogunk feleni, hogy kamerát mikrofont bekapcsoljuk.
Oké, de én ehhez nem járulok hozzá. Semmilyen kép/videó/hangfelvételt nem készíthet rólam senki. PONT!
Sehova nem teszek ki magamról képet, főleg nem videót. Még ha nem is felvételre menne, akkor sem tenném.
Már 40-en vagyunk akik panasszal éltek, asszem 5-en vagy 6-an elküldtük neki az erre vonatkozó törvényeket, de nem érdekli.
Mit tegyek?
A zoomban nincs olyan, hogy privát szoba vagy hasonló, hogy csak a tanár meg te legyél benne?
Gondolom a tanár nem fog felvételt csinálni és poénkodni.
Kérdező, ha már ekkora kamerafóbiád van...hogyan csináltattál személyigazolvány képet, esetleg útlevélhez képet...
Neked rajzoltak bele?
Szívtelen dögök. Hogyhogy nincs legalább egy kicsi empátiátok?
Több ezer ember előtt megaláztak és még én vagyok a hülye, hogy miért nem akarok bármilyen felvételen is szerepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!