Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, ha én nem járulok...

Mit tegyek, ha én nem járulok hozzá, hogy kamerán szerepeljek zoomban?

Figyelt kérdés

A kémia tanárunk most kitalálta, hogy következő órától úgy fogunk feleni, hogy kamerát mikrofont bekapcsoljuk.

Oké, de én ehhez nem járulok hozzá. Semmilyen kép/videó/hangfelvételt nem készíthet rólam senki. PONT!

Sehova nem teszek ki magamról képet, főleg nem videót. Még ha nem is felvételre menne, akkor sem tenném.

Már 40-en vagyunk akik panasszal éltek, asszem 5-en vagy 6-an elküldtük neki az erre vonatkozó törvényeket, de nem érdekli.

Mit tegyek?

2020. nov. 11. 10:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
27%
Akkor megmondod hogy nem tanultál kéred az egyest. Amúgy ha annyira undorító az internet, minek gyakorizol?
2020. nov. 11. 11:01
 32/62 anonim ***** válasza:
82%

A zoomban nincs olyan, hogy privát szoba vagy hasonló, hogy csak a tanár meg te legyél benne?

Gondolom a tanár nem fog felvételt csinálni és poénkodni.

33/62 anonim ***** válasza:
96%
Vedd meg a FaceRiget steamen és máris nem Te leszel a kamera képen, hanem valamilyen animált karaktert. ;) Legalább jót nevetnek majd.
 34/62 Micimacko67 ***** válasza:
29%

Kérdező, ha már ekkora kamerafóbiád van...hogyan csináltattál személyigazolvány képet, esetleg útlevélhez képet...

Neked rajzoltak bele?

2020. nov. 11. 11:02
 35/62 A kérdező kommentje:

Szívtelen dögök. Hogyhogy nincs legalább egy kicsi empátiátok?

Több ezer ember előtt megaláztak és még én vagyok a hülye, hogy miért nem akarok bármilyen felvételen is szerepelni?

2020. nov. 11. 11:03
 36/62 A kérdező kommentje:
35: az természetesen van. de az az egy. Rólam nincs más kép. SEHOL. 6. osztály óta iskolai fotózásokon nem veszek részt. Mindkét szülőm aláírta, hogy nem járul hozzá.
2020. nov. 11. 11:04
 37/62 anonim ***** válasza:
71%
Empatikus vagyok teljesen. Ő az a tanár akinél felelni fogsz alázott meg? Engem egyszer jogtalanul megbüntetett egy rendőr, akkor innentől soha többet nem kell egynek sem megálnom? Igen te vagy a hülye
2020. nov. 11. 11:04
 38/62 A kérdező kommentje:
És szerinted a két eset ugyanaz? Egy rendőrrel való közvetlen kommunikáció nem egyenlő azzal, hogy az internetre kikerül egy rólad készült felvétel.
2020. nov. 11. 11:07
 39/62 anonim ***** válasza:
38%
16 év fölött iskolába sem kell járnod. Ennyi.
 40/62 anonim ***** válasza:
73%
Oke. Milyen választ vársz? :). Kezdjünk hőbörögni, hogy milyen már hogy feleletnél látni akar téged, hogy személyesebb legyen illetve lássa, hogy nem csalsz? Hát bocs de nem. Teljesen jogos a tanár részéről. Viszont mondhatod hogy sajnos nincs kamerád. Ilyenkor két választása van a tanárnak: vagy megoldja másképpen vagy biztosít az iskola által kamerát.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!