Mit tegyek, ha én nem járulok hozzá, hogy kamerán szerepeljek zoomban?
A kémia tanárunk most kitalálta, hogy következő órától úgy fogunk feleni, hogy kamerát mikrofont bekapcsoljuk.
Oké, de én ehhez nem járulok hozzá. Semmilyen kép/videó/hangfelvételt nem készíthet rólam senki. PONT!
Sehova nem teszek ki magamról képet, főleg nem videót. Még ha nem is felvételre menne, akkor sem tenném.
Már 40-en vagyunk akik panasszal éltek, asszem 5-en vagy 6-an elküldtük neki az erre vonatkozó törvényeket, de nem érdekli.
Mit tegyek?
Nem, nem ez van, mert nem járulok hozzá. Bekapcsolhatom, de akkor én nem leszek rajta. EZ van.
Hogy miért? Mert nem akarom.
6: nem unalmas, mert jogom van hozzá! Rólam SEMMILYEN felvétel nem készülhet!
Nem értem ezen mi nem világos!
Képzeld el, hogy nekem 6. osztályban egyik osztálytársam több ezer emberrel osztotta meg a rólam készült öltözős meztelen fotóimat. Tudod milyen érzés volt?
Ha be mer vágni egy egyest, vagy akármit azonnal feljelentem! Nem érdekel, hogy mit csinál!
Nekem ez akkroa traumát okozott, hogy 2 iskolát keleltt váltanom hozzá! Egyetlenegy ember miatt!
Leszarom, hogy ki mit gondol, én NEM fogok sem beszélni, sem videóban szerepelni. SEHOL! Van rá törvény!
Na látjátok, ezért pofáztuk, hogy nem kell nektek a digitális oktatás...
Persze ti álszenteskedtetek itt, megesküdtetek mindenre, hogy komolyan veszitek aztán itt van.
Ez csak lógás a köbön. Mégis miért fájna az, hogy olyanok látnak meg hallanak akikkel a hétköznapjaid jó részét töltöd? Nem értem az összefüggést...
Talán nem értetted: nem kell vizsgáznod, nem kötelező. Vizsgát tenni a te érdeked. A feltételeket ők adják, ha ezeknek nem akarsz megfelelni, akkor nem vizsgázol. Marad a bukó.
Ne legyél már ilyen hülye, kérlek. Magaddal szúrsz ki, senki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!