Mit tegyek, ha én nem járulok hozzá, hogy kamerán szerepeljek zoomban?
A kémia tanárunk most kitalálta, hogy következő órától úgy fogunk feleni, hogy kamerát mikrofont bekapcsoljuk.
Oké, de én ehhez nem járulok hozzá. Semmilyen kép/videó/hangfelvételt nem készíthet rólam senki. PONT!
Sehova nem teszek ki magamról képet, főleg nem videót. Még ha nem is felvételre menne, akkor sem tenném.
Már 40-en vagyunk akik panasszal éltek, asszem 5-en vagy 6-an elküldtük neki az erre vonatkozó törvényeket, de nem érdekli.
Mit tegyek?
10 De nem érdekel!!!! Feleltessen máshogy. irasson dogát NEM ÉR DE KEL!
Elmondtam neki. Többen is elmondtuk. Minden egyes órán ott vagyok. mindig írom, hogy itt vagyok, sőt szinte mindig kérdezek is. Minden feladatot idő előtt küldök!
K*rvára nem én akartam, hogy digitális oktatás legyen, ne általánosíts légyszíves!
11: nem bukok meg, mert ha feljelentem, meg anyám, meg apám, meg azok akik nem akarnak szerepelni akkor észhez tér.
Ezért írtam a kérdést, mert idáig már nem akarok elmenni
"Hogy miért? Mert nem akarom."
Egyetlen dolgot tehetsz, nem leszel jelen. Más választásod nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!