Egy "cég" megtilthatja a GYK-nak, hogy kérdésben szerepeljen a nevük?
CSAK a nyers JOGI rész érdekel.
Van 1 "cég" (Játék/szervercsoport) akikről ha kérdés íródik a gyk moderátorai törlik,mondván,hogy nem járultak hozzá,hogy kérdés íródjon róluk...Ilyet lehet?
Nem, csak kivételes esetben ha maga a kérdés törvényt sért.
Pl azt megkérdezi valaki hogy a "CocaCola nektek is a kedvencetek?" de akár "Nem szeretem a CocaColát, miért lehet ez?" ezek mind okésak, de pl "A CocaCola egy sz.r ne vegyétek stb, ok?" itt már lehet szó rágalmazásról meg ilyenekről.
Szép lenne ha csak úgy meg lehetne tiltani valamit.
Ja amúgy negatív de valós kérdés is oké, ha nem lenne az akkor a homar.blog.hu nem is tudna működni :)
Na de,,, a helyzet az,hogy volt,hogy kérdést írtam ki egy adott "cég"-ről, ami törölve lett,aztán mikor kérdeztem a gyk-t emailben,hogy miért lett törölve akkor azt a választ kaptam,hogy "A "XY" üzemeltetője kérésére nem jelenhetnek meg kérdések az oldalunkon. Tehát minden "XY"-al kapcsolat írást törölnünk kell"...
De ismerőseim is jártak már így. Ezenkivül van egy csoport ami a játékkal foglalkozik és ott is írták páran ,hogy törölték a kérdésüket.
De akkor szerintetek sincs joguk ehhez? És akkor a GYK miért csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!