Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez illegális barátokkal...

Ez illegális barátokkal molotov koktélt dobálni a semmi közepén?

Figyelt kérdés
Az érdekelne pontosan,hogy van-e bármi jogi akadálya,hogy barátokkal kimenjünk a természetbe és ott molotov koktélokat dobáljunk. (Természetesen biztonságra figyelve,óvatossan lakott területtől távol, nedves időjárási viszonyok között,hidegben,vízpart mellett vödrökkel,hogy szükség esetén el tudjunk oldani egy tüzet.)

2020. okt. 25. 17:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
56%

#30-nak:

Akkor nem kellett volna nitro-glicerint írnod!

Ha egy ananászkonzerves doboznyi, 5-6 méter távolságból, egy ásónyomnyira helyezve életben hagyott, akkor az komolytalan, petárda szintű anyag volt!

2020. okt. 25. 21:58
 32/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom már mi a pontos neve, egyébként azért hírhedt mert pl valamelyik asszem párizsi terrortámadásnál a csőbombákat ilyennel töltötték, nem olyan ártalmatlan anyag ez. Azt nem tudom, hogy enyém pl hány gramm lehetett, nem méregettem, 15 éves fejjel úgymond nem a precizítás volt a fő szempontom.
2020. okt. 25. 22:00
 33/43 anonim ***** válasza:
Nem említek mást, csak a dinamit-rudat. Abban kovaföldbe itatott nitro-glicerin van. Szerinted a fenti paraméterekkel mennyi esélyed lett volna az életben maradásra?
2020. okt. 25. 22:00
 34/43 anonim ***** válasza:
Mint mondtam nem vagyok kémikus, a pontos mennyiséget sem tudom mennyit használtam, mindössze azt tudom róla, hogy sajnos terrortámadásoknál is használt anyag. Ha érdekel a dolog járj utána, de én többet enm akarok róla beszélni, főleg nem ötleteket adni, szóval maradjunk ennyiben a témakör kapcsán.
2020. okt. 25. 22:04
 35/43 anonim ***** válasza:
48%

#33-nak:

Addig örüljön mindenki, amíg s'ggfej laikusok gyártogatják a csőbombákat.

Én fél nap alatt legalább 10x hatékonyabbat tudnék előállítani úgy, hogy elég lenne amit a tisztítószeres szekrényben találok! És a repesz-hatásról is hatékonyabban gondoskodnék.

2020. okt. 25. 22:07
 36/43 anonim ***** válasza:
Jó de ehhez már végképp ne adj tippeket nyilvánosan légyszives.
2020. okt. 25. 22:09
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Észrevehetted, hogy már jó ideje nem konkretizálok. Szeretem a barom poénokat, kicsit pszichopata is vagyok, de ez már nem tartozik a poén kategóriába még nekem sem!

(bár qrva nagy a kísértés XD)

2020. okt. 25. 22:13
 38/43 anonim ***** válasza:

Ez jogilag természetkárosítás és közveszélyokozás előkészülete bűntények. Amúgy is veszélyes.

Egy büntetőperes ügyvéd, gazdasági büntetőjogi szakjogász

2020. okt. 26. 07:28
 39/43 A kérdező kommentje:

#21 Tudom,hogy túl komoly dolog. :D

Egy PET palack asszem olyan 3-4 bar-t is kibír,mondjuk erre nem vennék mérget,de nagyon nagyon nagy nyomást bírnak azok a vackok,mindemellett elég szépen exoterm a reakció és a mindenfelé fröcskölő forró sósav nem az ember legjobb barátja.

Amiről pedig vitáztok,hogy melyik robbanóanyag lehetett,arra nekem is van egy tippem,csak nem fenol volt az egyik vegyszer a háromból?

2020. okt. 26. 09:14
 40/43 anonim ***** válasza:
38%

#21 vagyok:

He-he-he.

Nem kispályáztam PET-palackkal. (lehet hogy akkor még nem is volt)

Üvegből volt.

2020. okt. 26. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!