Ez illegális barátokkal molotov koktélt dobálni a semmi közepén?
#30-nak:
Akkor nem kellett volna nitro-glicerint írnod!
Ha egy ananászkonzerves doboznyi, 5-6 méter távolságból, egy ásónyomnyira helyezve életben hagyott, akkor az komolytalan, petárda szintű anyag volt!
#33-nak:
Addig örüljön mindenki, amíg s'ggfej laikusok gyártogatják a csőbombákat.
Én fél nap alatt legalább 10x hatékonyabbat tudnék előállítani úgy, hogy elég lenne amit a tisztítószeres szekrényben találok! És a repesz-hatásról is hatékonyabban gondoskodnék.
Észrevehetted, hogy már jó ideje nem konkretizálok. Szeretem a barom poénokat, kicsit pszichopata is vagyok, de ez már nem tartozik a poén kategóriába még nekem sem!
(bár qrva nagy a kísértés XD)
Ez jogilag természetkárosítás és közveszélyokozás előkészülete bűntények. Amúgy is veszélyes.
Egy büntetőperes ügyvéd, gazdasági büntetőjogi szakjogász
#21 Tudom,hogy túl komoly dolog. :D
Egy PET palack asszem olyan 3-4 bar-t is kibír,mondjuk erre nem vennék mérget,de nagyon nagyon nagy nyomást bírnak azok a vackok,mindemellett elég szépen exoterm a reakció és a mindenfelé fröcskölő forró sósav nem az ember legjobb barátja.
Amiről pedig vitáztok,hogy melyik robbanóanyag lehetett,arra nekem is van egy tippem,csak nem fenol volt az egyik vegyszer a háromból?
#21 vagyok:
He-he-he.
Nem kispályáztam PET-palackkal. (lehet hogy akkor még nem is volt)
Üvegből volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!