Őszintén! A magyarok mennyire tartják be ezt a szociális távolságtartást? Mert magamból és az ismerőseim, barátaimból kiindúlva, mi EGYÁLTALÁN NEM!
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 18:29
21/32 anonim válasza:
Abban a környezetben ahol én mozgom ott be van tartva a maszk viselése. Voltam csoportos foglalkozáson, 1,5 m, maszk, levegőtisztító, kézfertőtlenítő.
Voltam állásinterjún, szintén. A kézfogás is elmaradt.
A tanfolyamon is maszk, illetve nem kell modellt vinni.
De a helyi dohánybolt előtt is ki van téve a kézfertőtlenítő.
Összességében szerintem ez így rendben van.
22/32 anonim válasza:
19
A maszk nem téged lenne hivatott megvédeni hanem a többi embert hogy ne köpködd össze őket te iq-huszár. Akkor most oké lenne hogy koronásan odamennék a nagyidhoz és széjjelköpködném ugye?
23/32 A kérdező kommentje:
én vagyok az IQ huszár, miközben normálisan felteszek egy kérdést, viszonylag igyekszem kultúráltan válaszolni is, te pedig erőszakosan személyeskedve mocskolódsz?! Szerintem nézz magadba mielött mást elítélsz!
2020. okt. 12. 19:27
24/32 anonim válasza:
Növessz pofát, ez az internet, már nincs itt anyuci. Akkor sem fogom hagyni hogy a magadfajta "egyszerű" individuumok miatt feldobják a papucsot a szeretteim....
25/32 A kérdező kommentje:
Akkor maradj otthon!
2020. okt. 12. 19:42
26/32 anonim válasza:
Ha megkeresed nekem magam helyett a betevőt, örömmel! :)
27/32 anonim válasza:
Önkéntes bíróként ezennel berekesztem a vitát 🤣
28/32 A kérdező kommentje:
Ez nem vita, ő személyeskedik én pedig nem tudom mi okból, de reagálok erre a sok alpári mocskolódásra... talán mert tényleg hülye vagyok ebben az értelemben....
2020. okt. 12. 19:48
29/32 anonim válasza:
Itt csak egy pitiáner, kicsinyes ember hisztirohamát láthattuk
30/32 anonim válasza:
A szociális távolság tartás alapvetően nem a szájmaszkos esetre érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!