Őszintén! A magyarok mennyire tartják be ezt a szociális távolságtartást? Mert magamból és az ismerőseim, barátaimból kiindúlva, mi EGYÁLTALÁN NEM!
7
És még neki áll feljebb, ilyen nincs!
Legszívesebben bezáratnálak a kényelmes haverjaiddal együtt egy gumiszobába ott aztán nyugodtan fertőzhetnétek egymást össze-vissza anélkül hogy másokat veszélyeztetnél, őrület hogy milyen "emberek" vannak!
Én csak elmondtam a személyes véleményemet hogy mit kellene a hozzád hasonló közveszélyes "emberekkel" tenni, ebben mi a támadás :) ?
Amúgymeg jól van öcskös ha meglátom hogy nincs rajtad maszk a boltban majd szépen rád hívom a rendőrt ha meg majd el akarnál menekülni személyesen fogok a nyakadra taposni :). Jó éjszakát, te együgyű senkiházi....
"jól van öcskös ha meglátom hogy nincs rajtad maszk a boltban majd szépen rád hívom a rendőrt ha meg majd el akarnál menekülni személyesen fogok a nyakadra taposni :). Jó éjszakát, te együgyű senkiházi...."
Csodálatos, gratulálok! Igazi értelmes kultúrált ember vagy! Amúgy meg álmodik a nyomor ahogy a nagymamám mondja, akinek valamiért mindig lecsúszik a maszk a boltban, szegény már túlkoros, nehéz neki fent tartania xD És amúgy ő sem betegedett meg...
"egy barátom sincs de mind hordja a maszkot"
Szerintem ez a kettő közvetve üti egymást hiszen maszkot viselni csak létező személyek tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!