Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Őszintén! A magyarok mennyire...

Őszintén! A magyarok mennyire tartják be ezt a szociális távolságtartást? Mert magamból és az ismerőseim, barátaimból kiindúlva, mi EGYÁLTALÁN NEM!

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 18:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%

7

És még neki áll feljebb, ilyen nincs!

Legszívesebben bezáratnálak a kényelmes haverjaiddal együtt egy gumiszobába ott aztán nyugodtan fertőzhetnétek egymást össze-vissza anélkül hogy másokat veszélyeztetnél, őrület hogy milyen "emberek" vannak!

2020. okt. 12. 18:54
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
#10 én nemcsak erről beszélek hanem ha boltban vagyok és mondják hogy társam a távolságot "mer há HaLáLoSJáRvÁny van" akkor simán otthagyom a vackokat a kasszán és mondom hogy inkább nem kérem oszt húzok ki a boltból elkölteni máshol értelmes helyen a pénzem.
2020. okt. 12. 18:54
 13/32 A kérdező kommentje:
na én most jelentettelek, mert ez már provokálás illetve a személyem felé irányuló támadás.
2020. okt. 12. 18:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok. Engem vagy 11est?
2020. okt. 12. 18:56
 15/32 A kérdező kommentje:
12! Ilyen velem is volt, hogy azt mondta a nőci, menjünk ki mert egyszerre csak egy lehet a boltban, de komolyan :D 10-en voltunk este. hát, szerintem szívta a fogát utána, mivel miután elmentünk, senki nem maradt és 10 ember vásárlásától esett el :D kb 3 napja voltam újra egyedül megnézni mi a helyzet, már 4-en voltak a boltban, velem együtt öten, szerintem tanult belőle :D amúgy szerintem van koronavírus meg minden, de azért kb olyan veszélyes szerintem mint az influenza vagy más nyavaja amit amúgy sem szoktam elkapni.
2020. okt. 12. 18:57
 16/32 A kérdező kommentje:
a 11-est jelentettem, mivel állatnak degradált és bottal akar bökdösni az utcán....
2020. okt. 12. 18:58
 17/32 anonim ***** válasza:
36%

Én csak elmondtam a személyes véleményemet hogy mit kellene a hozzád hasonló közveszélyes "emberekkel" tenni, ebben mi a támadás :) ?

Amúgymeg jól van öcskös ha meglátom hogy nincs rajtad maszk a boltban majd szépen rád hívom a rendőrt ha meg majd el akarnál menekülni személyesen fogok a nyakadra taposni :). Jó éjszakát, te együgyű senkiházi....

2020. okt. 12. 19:01
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátom sincs, de mind hordja a maszkot kivétel nélkül.
2020. okt. 12. 19:03
 19/32 A kérdező kommentje:

"jól van öcskös ha meglátom hogy nincs rajtad maszk a boltban majd szépen rád hívom a rendőrt ha meg majd el akarnál menekülni személyesen fogok a nyakadra taposni :). Jó éjszakát, te együgyű senkiházi...."

Csodálatos, gratulálok! Igazi értelmes kultúrált ember vagy! Amúgy meg álmodik a nyomor ahogy a nagymamám mondja, akinek valamiért mindig lecsúszik a maszk a boltban, szegény már túlkoros, nehéz neki fent tartania xD És amúgy ő sem betegedett meg...

2020. okt. 12. 19:05
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

"egy barátom sincs de mind hordja a maszkot"

Szerintem ez a kettő közvetve üti egymást hiszen maszkot viselni csak létező személyek tudnak.

2020. okt. 12. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!