Hatásosan milyen passzív módszerrel érjem el a szociális távolságtartást?
Borzasztóan zavar, hogy például egy majdnem üres buszon, miután magam számára megtaláltam az ideális helyet a legtávolabb mindenkitől, frissen felszállók közül legyen az öreg, vagy fiatal, a közvetlen közelemben ül le, vagy áll mellém, pedig lett volna távolabb is ülés, vagy állóhely. Arról már nem is beszélve, hogy az orráról lehúzott csukva levő száján a maszk, ami így semmit sem ér. Tömött buszra élből fel sem szállok.
Egyáltalán nincs kedvem szólogatni minden tudatlannak, aki azt hiszi hogy vége van a járványnak, viszont szeretném, ha minél távolabb maradna tőlem.
Legyek büdös, ésszerű határok között? Egyek fokhagymát, ez kell?!
Sosem ettem, de most ha ez hat, hát akkor ez.
Fokhagyma kipróbálható.
Csak kérdés utána a célállomásodon mi lesz veled. Pl munkahelyen.
Mwgoldható máshogy a közlekedés? Kerékpár (közelbe mész. Pl Budapesten belül) / autó (ha van rá erőforrás)?
Milyen gyakran jön busz?
#1 Na ez az, én már egyszer találtam üres helyet, más ne jöjjön be a szférámba..
#2 Munkahely miatt nem kell aggódnom szerencsére. Más alternatíva nincs, teljesen üres, vagy a lehető legüresebb buszra pedig nem várhatok a végtelenségig, a következő megállónál pedig úgyis felszáll majd egy kisebb horda...
#3 Kár, hogy nem vagyok ilyen széles hátú, csak kis betűkkel férne ki..
#1hez. Megoldást kértél. Passzívat. Nem tetszik, maradj passzív, szenvedjen.
Asszertív az lenne, ha ki tudnád mondani, amit akarsz úgy, hogy a másik megértése és ne legyen belőle sértődés.
De ez sem célod, sem képességed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!