Milyen betegségre utalnak ezek a jelek?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja tartó gyakori széklet, általában sárgásabb színű
Az utóbbi 3-4 hónapban gyakran voltam beteg, torokgyulladas és hasonló lázzal járó tünetekkel(kb 3-4 alkalommal)
Ha megnyomom a hasam közepét erősebben, akkor a jobb oldali bordaiv alatt tompa fájdalmat érzek.
Ha felhuzom a jobb lábam, mint aki össze akar kuporodni, tehát hogy nyomás éri a hasam, szintén a jobb bordaiv alatt tompa fájdalmat érzek
Zsíros haj, erős hajhullás
Fáradékonyság
22/F
Mi lehet ez?
ma 19:19
1/4 anonim válasza:
Huuu ezek alapján jó pár betegség lehet, IBS, Chron-betegség, cöliákia, divertikulitisz vagy epehólyag gond.
2/4 anonim válasza:
Én valami májjal kapcsolatos dologra gyanakodnék.
3/4 A kérdező kommentje:
Glutén érzékenységre én is gyanakszom, mert mintha fehér lisztet tartalmazó ételek után fokozodnanak a panaszaim
ma 19:50
4/4 anonim válasza:
Akkor menj el egy Cöliákia vizsgálatra, az csak egy gyors vérvételes vizsgálat, most néztem neked, hogy mennyi egy vizsgálat 9600 ft, jó sokat drágult, mert én 2022-ben voltam, akkor még nekem 5400 ft volt. De menj el csináld meg és legalább azt ki tudod zárni, ha netán negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!