Akik bent dolgoznak (nem home office) a munkahelyükön most járvány idején is: Mi a munkátok/szakmátok?
Figyelt kérdés
Akik bent dolgoznak (nem home office) a munkahelyükön most járvány idején is: Mi a munkátok/szakmátok?2020. márc. 25. 23:26
2/8 anonim válasza:
Nálunk megy a gyár ezerrel: Univer
3/8 anonim válasza:
Katona. Es azert kell most tobbet dolgoznom, mert a sok barom igy se kepes otthon maradni.
4/8 anonim válasza:
#3-asnak katona vagy oda mész ahova küldenek. Ezért kapod a kiemelt fizetést. Különben meg csak lógatjátok a lábatokat.
De nem off-olni akartam.
Én ápoló vagyok.
5/8 anonim válasza:
katona vagy oda mész ahova küldenek
Igen. Es most agyba-fobe haborognak az emberek hogy mit keresunk az utcakon. Akkor most az is baj ha nincs sapkank, es az is ha van, mint a nyuszikas viccben?
6/8 anonim válasza:
Es apolokent szerintem te orulnel a legjobban ha az emberek szepen betartanak a karanten szabalyait.
7/8 anonim válasza:
5-re: Sajnos a sok buta ember azt hiszi, hogy ha nem látja nap mint nap a katonákat, akkor nem kerül sok száz milliárdba. Most hogy találkozik veletek így már drágák vagytok. Vagy féltik a szabadságukat hogy azt tehessenek korlátok nélkül amit csak akarnak.
8/8 anonim válasza:
Iroda munka, mely otthonról is végezhető lenne, de nem adják meg rá a lehetőséget...begyepesedett gondolkodás. Pár év múlva lépünk a férjemmel ebből a szar országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!