Ha apám nem mondta el elmondjam én hogy nekik a lakásból nem jár semmi?
Apámnak haszon élvezeti joga van csak a lakáson. Mivel anyám lakasa volt örökólte így mikor meghalt a tulajdonoa 100%ba én lettem. Él is jogával mert elmérgesedett a viszony és nem engedi hogy én ott lakjak.
Feleségül vett egy nála 25 évvel idősebb nőt 2 éve akinek kb velem egy idős fia van. A nő pénzéhes nagyon. Mikor még csak jártak már akkornis pénzt kéregetett apámtól ez nekem nem tetszett igy ezért vesztünk össze.
A lakásba nem is ők laknak hanem a nő fia és családja. De apám fizeti a lakás rezsijét a mai napig nekik.
Egy ismerősöm megosztott egy bejegyzést hogy a nő fia árulja a lakást. Egy barátom felhivta mint érdeklődő és olyanokat mondott a telefonba hogy az apjának(neki semmi köze apámhoz de mindegy)segít lakás hirdetésbe,tehermentes ingatlan azonnal költözhető stb...
Szerintetek felhivjam hogy én vagyok a tulajdonos és eszem ágában nincs eladni a lakást?
Úgy tűnik apám nem emlitette ezt a dolgot hogy ő csak haszonelvező és nincs joga eladni.
Vagy legyek bunkó majd ugyis kiderül higy nem tudják eladni?
Akár foglaló dupláját is bukhatják ha olyan vevő jelentkezik
A leírtak alapján úgy tűnik, ők nemigen vannak képben, így azt leszámítva, hogy érthetetlen miért nem maguknak fizetik a rezsit, milliós veszteséggel tarkított bosszút nem érdemelnek.
Ezt apáddal meccseld le, leginkább az ő sara. És szólj, ne kerüljön vevő a képbe, mert ha foglalóznak, ők meg elköltik es nem tudjak visszaadni a pénzt,a vevő igen hamar perelni fog, amiből neked is csak kellemetlenséged származik. (Már ha van olyan buta vevő, aki a tulajdoni lap megtekintése nélkül ad at foglalót.)
"Sziasztok! Nem azért, de légyszi ne árulgasd a lakásom, mert eszem ágában sincs eladni."
Ha ezután még felesel, kezébe a tulajdoni lapot, majd flegmán kimosolyogni.
Gondolom azt hogy ők ott élnek, veled nem beszélték meg, így te mint a lakás tulajdonosa simán ráhozhatod a frászt, hogy ha akarod akkor ügyvédi segítséggel heló-szia. Lehet ezután magától is elköltözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!