Nem rasszizmus ha egy hirdetésben valaki(egy szolgáltatást hirdet) kiírja hogy roma vendégeket nem fogad?
"Biztosan vannak roma csajok is a rosszlányokon menj azokhoz. Egy k.urvának is szive joga eldönteni kivel fekszik össze."
Elöljáróban annyit hogy nem ezért kérdeztem és nem szándékozom igénybe venni senki szolgáltatását. Csak nézegettem az oldalt. Ezen nevetni fogsz de am azoknál is ki van írva némelyiknél (tehát roma lánynál) hogy nem fogad romákat.
Ha nem vagy se prosti se roma se liberális jogvédő akkor mit érdekel a dolog ?
De várj csak. Eddig annyit tisztáztunk, hogy nem vagy roma.
Akkor prosti vagy aki vállal romákat vagy liberális jogvédő vagy ?
"Ha nem vagy se prosti se roma se liberális jogvédő akkor mit érdekel a dolog ?
De várj csak. Eddig annyit tisztáztunk, hogy nem vagy roma.
Akkor prosti vagy aki vállal romákat vagy liberális jogvédő vagy ?"
Egyik sem vagyok, na ötletelj még:)
" Én kitalálom, nyilván csak egy unatkozó ember vagy...."
Nem
Én a kérdező vagyok:)
"Ez rasszizmus, az oldal üzemeltetőit felelősségre kellene vonni emiatt"
Na, az üzemeltetőt mert egy-két felhasználó hülye mi? Ilyen alapon már rég nem lenne GYK
"Na, az üzemeltetőt mert egy-két felhasználó hülye mi? Ilyen alapon már rég nem lenne GYK"
A gyk szabályaiban van erre kitétel. Az üzemeltetők feladata ezt betartatni, és amennyire tudják tesznek is érte. Az álltalam említett oldal szabályzatában nincsen ilyen. Szóval nem értek veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!