Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem rasszizmus ha egy hirdetés...

Nem rasszizmus ha egy hirdetésben valaki(egy szolgáltatást hirdet) kiírja hogy roma vendégeket nem fogad?

Figyelt kérdés
Rosszlányok oldalról van szó , de írhatnám azt is hogy egy fodrász kiírja hogy romáknak nem nyírja a haját. Nem akarok belemenni az okokba a kérdés szempontjából lényegtelen. Ez rasszizmus e vagy sem?
2020. okt. 2. 22:12
1 2 3 4
 21/39 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Biztosan vannak roma csajok is a rosszlányokon menj azokhoz. Egy k.urvának is szive joga eldönteni kivel fekszik össze.
2020. okt. 2. 22:53
 22/39 A kérdező kommentje:

"Biztosan vannak roma csajok is a rosszlányokon menj azokhoz. Egy k.urvának is szive joga eldönteni kivel fekszik össze."

Elöljáróban annyit hogy nem ezért kérdeztem és nem szándékozom igénybe venni senki szolgáltatását. Csak nézegettem az oldalt. Ezen nevetni fogsz de am azoknál is ki van írva némelyiknél (tehát roma lánynál) hogy nem fogad romákat.

2020. okt. 2. 22:55
 23/39 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem vagy se prosti se roma se liberális jogvédő akkor mit érdekel a dolog ?

De várj csak. Eddig annyit tisztáztunk, hogy nem vagy roma.

Akkor prosti vagy aki vállal romákat vagy liberális jogvédő vagy ?

2020. okt. 2. 22:55
 24/39 A kérdező kommentje:

"Ha nem vagy se prosti se roma se liberális jogvédő akkor mit érdekel a dolog ?

De várj csak. Eddig annyit tisztáztunk, hogy nem vagy roma.

Akkor prosti vagy aki vállal romákat vagy liberális jogvédő vagy ?"

Egyik sem vagyok, na ötletelj még:)

2020. okt. 2. 22:57
 25/39 A kérdező kommentje:
Ha ne sikerül akkor szólj és elmondom.
2020. okt. 2. 22:57
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
#25 Én kitalálom, nyilván csak egy unatkozó ember vagy.....
2020. okt. 2. 22:58
 27/39 A kérdező kommentje:

" Én kitalálom, nyilván csak egy unatkozó ember vagy...."

Nem

Én a kérdező vagyok:)

2020. okt. 2. 23:00
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ez rasszizmus, az oldal üzemeltetőit felelősségre kellene vonni emiatt"

Na, az üzemeltetőt mert egy-két felhasználó hülye mi? Ilyen alapon már rég nem lenne GYK

2020. okt. 2. 23:00
 29/39 A kérdező kommentje:

"Na, az üzemeltetőt mert egy-két felhasználó hülye mi? Ilyen alapon már rég nem lenne GYK"

A gyk szabályaiban van erre kitétel. Az üzemeltetők feladata ezt betartatni, és amennyire tudják tesznek is érte. Az álltalam említett oldal szabályzatában nincsen ilyen. Szóval nem értek veled egyet.

2020. okt. 2. 23:03
 30/39 anonim ***** válasza:
85%
Nem a származásuk hanem a viselkedésük miatt nem fogadja őket... Nem a semmiért van sok autóhirdetésnél is kinn hasonló, hogy olyanok ne is próbálkozzanak.
2020. okt. 2. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!