A legnagyobb magyar prosti hirdető oldalon miért van megengedve a lanyoknak hogy nyiltan szidják és becsmereljek a romákat?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 21:35
1/18 anonim válasza:
Nem szidják sehol õket max nem vállalják õket
2/18 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül.
Nem kell nézni, ha nem tetszik.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem akkor ennyi erővel egy fodrász is mondhatja azt hogy nem vállal cigányokat? Vagy egy masszőr?
2020. szept. 21. 21:47
4/18 anonim válasza:
Hagy döntse már el az illetõ hogy kivel akar lefeküdni.
5/18 anonim válasza:
Újabb cigány jogvédő migráns simogató brüsszeli aktivistához van szerencsénk?! 😒
6/18 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk én mint roma alapítók egy masszazsszalont és kiírók hogy köszönöm magyarok ne jöjjenek mert undorodik toluk, akkor is ezt írjátok majd?;-p
2020. szept. 21. 21:58
7/18 anonim válasza:
#6 Akkor természetesen nem megyek oda, hanem keresek másik helyet, ahol fogadnak. Nem tudom mit kell ezen fennakadni :D
8/18 anonim válasza:
Akkor ilyen alapon az anál mérettől függően is diszkrimináció a nagyfarkú ügyfelekkel szemben.
9/18 anonim válasza:
Van akinél nem lehet cigizni, van, aki 20 éven alulit, 60 éven felülit vagy családos embert nem vállal. Ez is csak egy kitétel a sok közül, nem köteles 0-24 minden jelentkezővel lefeküdni.
Ugyan az van, mint a cigány vicceknél. Vannak székely, rendőr, szőke nős, zsidó és skót viccek is, de nektek valamiért csak a cigány viccekkel van problémátok :D
10/18 anonim válasza:
Sōt a büdös ápolatlan emberekkel szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!