Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha teljes mértékben elfogadjuk...

Ha teljes mértékben elfogadjuk az lmbtq közösséget és minden jogot megadunk nekik akkor hol lesz a vége?

Figyelt kérdés
Hiszen ott a + jel, tehet ebbe minden beletartozik?! Akkor előbb utóbb az is elfogadott lesz pl, hogy valaki a háziálatával házasodjon?
2020. aug. 25. 08:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
65%

7 A pedofilia, nekrofilia, animálszexre való hajlam betegség. Nem bűncselekmény, hanem betegség"

8 Nem kell belekeverni a pedofíliát, meg az állatokat, növényeket"

Én úgy tudom a növény szex nem tíltott. A törvény azt mondja ki nem szabad fájdalmat okozni az állatnak, de a növénynek nincsen fájdalomérzékelő receptora és különben sem állat

A pedofília pedig bűncselekmény ! Már a képek nézegetése is törvénysértés. Ne terjeszd a betegséged 7-es.

2020. aug. 25. 10:18
 12/51 anonim ***** válasza:
38%

"Én úgy tudom a növény szex nem tíltott"

Hiába nem tiltott, ha vannak akik a növényeket féltik a melegektől. Én is tudom hogy hülyén hangzik, a példát is csak azért hoztam fel, hogy ilyesmiről szó sincs. Ez nem erről szól, kár mindenfélét belelátni.

2020. aug. 25. 10:32
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csináljon mindenki amit akar, egészen addig (és itt egy pengeéles határt kéne meghúzni amit aztán foggal-körömmel kéne tartani ha szükséges) amíg kiskorúakat nem érint! Oké, említsék meg a tankönyvek hogy vannak ilyen emberek és olyan emberek. Van aki ehhez vonzódik, van aki ahhoz. De ennyi. Kész.

És ezeket nem homofóbiából írom, az embereket a karakterük alapján ítélem meg. Ugyanakkor az LMBTQ közösség vegye már észre hogy

1. a társadalomban egy apró kisebbség vallja magát pl. transznak,, queer-nek stb., tessék eszerint támasztani az elvárásokat

2. teljességgel vállalhatatlan figurák akarnak mellétek a szivárvány alá bújni akiket épeszű ember nem akar a gyerekei közelében látni (mégis valahogy a gyerekek vonzzák őket...) és akik ilyesmit akarnak csinálni a társadalomból (tessék szörnyülködni):

https://www.youtube.com/watch?v=Pmrp3JVFrb8

https://www.youtube.com/watch?v=CE3ELI7cbWQ

https://www.youtube.com/watch?v=M0O7lLe4SmA

2020. aug. 25. 10:32
 14/51 A kérdező kommentje:

Jó tehát a beleegyezésen van általában a hangsúly.

A mai orvostudomány már megközelíti azt a szintet, hogy úgy átalakítanak nemeket, hogy észre sem veszed.

Bűncselekmény lesz e, ha minden jogot megkapnak amit akarnak, de egy nővé operált férfi közösül, úgy egy férfival, hogy ő azt nem tudja, hogy operált pasi ?

2020. aug. 25. 10:39
 15/51 anonim ***** válasza:
78%
Mitől lenne bűncselekmény? Ha kiderül az asszonyról, hogy a vércsoportja nem A hanem AB, akkor bűncselekményt követett el?
2020. aug. 25. 10:44
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

12 "Én úgy tudom a növény szex nem tíltott"

Hiába nem tiltott, ha vannak akik a növényeket féltik a melegektől"

Miért akarna egy meleg növénnyel szexuális aktust létrehozni? A melegek csak azonos neműhöz éreznek vonzalmat, ez a szó jelentése. Kivéve ha transznemű persze, mert akkor nemet váltott és úgy azonos neműekkel vonzódik.

De egy növényhez nem érez a meleg vonzalmat. Az másik gender nem az LMBTQ+ egy másik irányzata. A 7-es írt róla, de ő pedofíliát is elismeri, ami büntetendő

2020. aug. 25. 10:45
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, 7-es a magad nevében beszélj. "Csókolózzanak nyilvánosan, hiszen azt a heteróknak sem nézi senki rossz szemmel".

Azért ne általánosíts. Én nem nézem jó szemmel, mert szerintem semmi közük hozzá másoknak, hogy ők kik egymásnak. Én például soha sem csókolóznék a pasimmal az utcán, mert az eléggé intim dolog, ami nem az utcára való.

2020. aug. 25. 10:47
 18/51 anonim ***** válasza:
66%

A következő kellene:

1) Pride megszűntetése

2) Melegházasság legalizálása örökbefogadás lehetőségével együtt (nyilván az ellenkező nemű párokat előnyben részesítenék, ez elég logikus)

3) A többi ilyen genderlófszt, transzneműség stb kezelni, mert az betegség. Cshő

2020. aug. 25. 11:01
 19/51 anonim ***** válasza:
21%

Már most is lehet látni olyan plakátokat, hogy büszke pedofil, Pride.

Szal hagyjuk már ezt.

2020. aug. 25. 11:05
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

A pedofil dolog egy érdekes téma egyébként. Amit figyelembe kell venni azzal kapcsolatban:

1) Ha valaki pedofil, azt nem kell szégyellni, de büszkének sem szabad rá lenni. Az egy betegség, úgy is kell hozáállni, érdemes pszichológussal kezeltetni, bár nem tudom mennyire lehet. Zalán a cél ott annyi lehet, hogy ne menjen át semmilyen valódi cselekvésbe.

2) Amennyiben valaki enged is a betegségének, az viszont már nagyon súlyos bűncselekmény és ilyen módon is kell kezelni.

2020. aug. 25. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!