Ha teljes mértékben elfogadjuk az lmbtq közösséget és minden jogot megadunk nekik akkor hol lesz a vége?
7 A pedofilia, nekrofilia, animálszexre való hajlam betegség. Nem bűncselekmény, hanem betegség"
8 Nem kell belekeverni a pedofíliát, meg az állatokat, növényeket"
Én úgy tudom a növény szex nem tíltott. A törvény azt mondja ki nem szabad fájdalmat okozni az állatnak, de a növénynek nincsen fájdalomérzékelő receptora és különben sem állat
A pedofília pedig bűncselekmény ! Már a képek nézegetése is törvénysértés. Ne terjeszd a betegséged 7-es.
"Én úgy tudom a növény szex nem tíltott"
Hiába nem tiltott, ha vannak akik a növényeket féltik a melegektől. Én is tudom hogy hülyén hangzik, a példát is csak azért hoztam fel, hogy ilyesmiről szó sincs. Ez nem erről szól, kár mindenfélét belelátni.
Szerintem csináljon mindenki amit akar, egészen addig (és itt egy pengeéles határt kéne meghúzni amit aztán foggal-körömmel kéne tartani ha szükséges) amíg kiskorúakat nem érint! Oké, említsék meg a tankönyvek hogy vannak ilyen emberek és olyan emberek. Van aki ehhez vonzódik, van aki ahhoz. De ennyi. Kész.
És ezeket nem homofóbiából írom, az embereket a karakterük alapján ítélem meg. Ugyanakkor az LMBTQ közösség vegye már észre hogy
1. a társadalomban egy apró kisebbség vallja magát pl. transznak,, queer-nek stb., tessék eszerint támasztani az elvárásokat
2. teljességgel vállalhatatlan figurák akarnak mellétek a szivárvány alá bújni akiket épeszű ember nem akar a gyerekei közelében látni (mégis valahogy a gyerekek vonzzák őket...) és akik ilyesmit akarnak csinálni a társadalomból (tessék szörnyülködni):
https://www.youtube.com/watch?v=Pmrp3JVFrb8
Jó tehát a beleegyezésen van általában a hangsúly.
A mai orvostudomány már megközelíti azt a szintet, hogy úgy átalakítanak nemeket, hogy észre sem veszed.
Bűncselekmény lesz e, ha minden jogot megkapnak amit akarnak, de egy nővé operált férfi közösül, úgy egy férfival, hogy ő azt nem tudja, hogy operált pasi ?
12 "Én úgy tudom a növény szex nem tíltott"
Hiába nem tiltott, ha vannak akik a növényeket féltik a melegektől"
Miért akarna egy meleg növénnyel szexuális aktust létrehozni? A melegek csak azonos neműhöz éreznek vonzalmat, ez a szó jelentése. Kivéve ha transznemű persze, mert akkor nemet váltott és úgy azonos neműekkel vonzódik.
De egy növényhez nem érez a meleg vonzalmat. Az másik gender nem az LMBTQ+ egy másik irányzata. A 7-es írt róla, de ő pedofíliát is elismeri, ami büntetendő
Öhm, 7-es a magad nevében beszélj. "Csókolózzanak nyilvánosan, hiszen azt a heteróknak sem nézi senki rossz szemmel".
Azért ne általánosíts. Én nem nézem jó szemmel, mert szerintem semmi közük hozzá másoknak, hogy ők kik egymásnak. Én például soha sem csókolóznék a pasimmal az utcán, mert az eléggé intim dolog, ami nem az utcára való.
A következő kellene:
1) Pride megszűntetése
2) Melegházasság legalizálása örökbefogadás lehetőségével együtt (nyilván az ellenkező nemű párokat előnyben részesítenék, ez elég logikus)
3) A többi ilyen genderlófszt, transzneműség stb kezelni, mert az betegség. Cshő
Már most is lehet látni olyan plakátokat, hogy büszke pedofil, Pride.
Szal hagyjuk már ezt.
A pedofil dolog egy érdekes téma egyébként. Amit figyelembe kell venni azzal kapcsolatban:
1) Ha valaki pedofil, azt nem kell szégyellni, de büszkének sem szabad rá lenni. Az egy betegség, úgy is kell hozáállni, érdemes pszichológussal kezeltetni, bár nem tudom mennyire lehet. Zalán a cél ott annyi lehet, hogy ne menjen át semmilyen valódi cselekvésbe.
2) Amennyiben valaki enged is a betegségének, az viszont már nagyon súlyos bűncselekmény és ilyen módon is kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!