Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rájárok a szomszéd mellékhe...

Ha rájárok a szomszéd mellékhelyiségére azzal követek el bűncselekményt?

Figyelt kérdés

1,5 éve vettem egy kis házikót egy falun... annyira kicsi, hogy nincsen a telkemen mellékhelyiség (se kinti, se benti) és átjárkálok a szomszéd kinti budijára, a két telek közt nincsen kerítés, az előző tulaj elbontotta, elvitte méh telepre. A szomszéd telek lakatlan, de a tulaj többször megfenyegetett, hogy megver illetve feljelent ha nem állok le azzal, hogy átjárok hozzá kakkantani...

A főépületbe nem szoktam bemenni, a wc-je közel van a telkemhez, azonnal a budin vagyok. Ráadásul fedett kinti wc-ről van szó, téglából építették, nagyon kényelmes.

Ha feljelent, a rendőrök mit tesznek velem? Követek e el ezzel bcs-t?

2020. aug. 21. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bűncselekményt követsz el, a neve pedig birtokháborítás. Ez esetben lényegtelen, hogy van-e kerítés, illetve mennyire közel van a budi a te telkedhez.
2020. aug. 21. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan. 1,5 év alatt nem voltál képes ásni egy gödröt és tenni fölé egy kerti budit?

Te örülnél neki ha hozzád járna át sz@rni a szomszédod? Tudva hogy majd valamikor neked kell azt eltakarítanod?

2020. aug. 21. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Ez szó szerint szar ügy. Ne szarakodj a szomszéddal!
2020. aug. 21. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
9%
Troll.
2020. aug. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!