Ez esetben lehet bejelentést tenni? Ha igen akkor hol?
Figyelt kérdés
Mivel én semmit nem tudok nyugodtan csinálni az udvaromon mert a szomszéd kutyája állandóan oda jön a kerítéshez és ugat engem. Drót kerítés van csak. Nem tudok nyugodtan füvet nyirni meg semmit se, mert oda jön és mint aki meg van bolondulva ugat engem. Tiszta idegbeteg az az állat. Szerintem nem értenek a kutyák hoz. Sétáltatni se szokták lehet az a baj. De nem tudom. Nem csinálnak vele semmit. Nem gondolom hogy ezt köteles vagyok tűrni. Be lehet jelenteni? Ha igen hol? És mi történik? Felszólítják mindenképpen? Azért mindennek van határa. Köszönöm.2020. aug. 2. 10:28
1/3 anonim válasza:
Biztosan be lehet jelenteni, de nemigen foglalkoznak vele.
Egy második kerítést kell felhúzni a két kert közé, vagy magas gyékényt kell a kerítésre rögzíteni, akkor a kutya nem lát át és tompítja a hangokat.
2/3 anonim válasza:
Csak szopatnád saját magadat, ha emiatt hatósághoz fordulnál.
Inkább haverkodj össze a kutyával egy kis kaja osztogatásával, extrém agyhalott kutya esetén tehetsz a kajába kis nyugtatót, altatót is :)
3/3 anonim válasza:
Ezzel így kétlem. A saját oldaladra tegyél valamit a kerítésre, hogy ne legyen átlátás. Mi is ezt csináltuk. Nem mondom, hogy 100%-os a siker, de SOKKAL jobb azóta. (Mi fapaneleket tettünk fel, de gyékénnyel is próbálkozhatsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!