Mit tudok tenni, ha a szomszéd méhei mindig megcsípnek?
Figyelt kérdés
A szomszéd méheket tart, és nem ez az első alkalom, hogy átjöttek és megcsíptek. Múltkor nem bírtam lenyírni a füvet, mert megtámadtak. Meg is csípett az egyik. A hétvégén megint a kertben dolgoztam, és rám támadt az egyik, pont az arcomon csípett meg, és most mehetek úgy dolgozni, hogy a fél pofám föl van dagadva. A szomszéd annyit tudott mondani, hogy ad ilyen hálós sapkát, és akkor nem csípnek meg. Hát mondom kösz.... Mit tudok tenni, hogy ne jöjjenek át a méhei? Nem zavarna, ha nem csípnének..
A méhek nem olyanok, mint a kutyák,hogy a telken belül lehet őket tartani.
2020. aug. 16. 21:40
2/6 anonim válasza:
Méhek ellen hálóval lehet védekezni
2020. aug. 16. 22:15
3/6 anonim válasza:
Szerintem a szomszéd felelőssége lenne biztosítani, hogy a méhei ne csipkedjenek össze másokat.
Mondd meg neki, hogy jogi lépéseket fogsz tenni, ha nem kezeli a méhészetét biztonságosan.
2020. aug. 16. 22:27
4/6 anonim válasza:
Chemotox.
2020. aug. 16. 23:08
5/6 anonim válasza:
Fordulj a jegyzőhöz, ui. ez birtokháborítás. A saját ingatlanod normális használatában (pl. napközbeni kerti tevékenységek) akadályoz a szomszédod.
2020. aug. 16. 23:18
6/6 anonim válasza:
#4 vagyok:
Bár kissé pszichopata felfogást is igényel az ötletem kivitelezése, de azért megosztom veled hogy én valszeg mit tennék:
Felbaxnám a méhek agyát hogy összecsípjenek, ezután kihívnám a mentőket és a rendőrséget, és eljárást indíttatnék vele szemben gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.
Lényegtelen hogy te mivel bosszantottad fel a méheit, azoknak eleve semmi keresni-valójuk nem lenne a területeden olyan számban, ahogy azt ő lehetővé teszi a gondatlan hozzáállásával. Hogy ő hogy oldja meg ezt?
KI A FAXT ÉRDEKEL??
Ha nem változtatna, következő lépésben benzinnel gyújtanám fel a kasokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!