Ha valaki fizetési meghagyásos eljárás indításakor alaptalan követelést támaszt, akkor amennyiben az adós nem mond ellent, az alaptalan követelés is végrehajthatóvá válik?
"Ilyenről még sosem hallottam, pedig ha 500 fizetési meghagyást nem csináltam, akkor egyet sem.
Lehetett itt még valami ebben az ügyben, ami miatt nem egy sima fmh-ról volt szó. Szerintem az előzetes bizonyítási eljárással kevered/az is volt benne. Azt csinálják még a közjegyzők."
nem keverem, barátnőm ügyvédje kitöltött mindent a fizetésihez, a közjegyző meg nem akarta bevenni, először kismilliónyi egyéb papírt bekért, utána kiküldte az igazságügyi szakértőt, és csak az után volt hajlandó kiadni a fmh-t...szakember nem csinálta meg a vállalt munkát, csak félig, a barátnőm vissza akarta szerezni a pénzét...mondjuk, az ügyvédje is csak pislogott és a polgári perben nem is akarta képviselni a csajt....és valahogy az összes környékbeli ügyvéd sem (a barátnőm 4 másik embert talált meg, akit az illető átvert, de senki nem akart perelni, mert számlájuk nem volt, barátnőmnek igen)
külön érdekesség, hogy a csaj x megye megyeszékhelyétől lakik 10 km-re, az érintett szakember vállalkozása is ide van bejegyezve ...a polgári per meg a szomszéd megye megyeszékhelyére lett kijelölve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!