Mire volna szükség, hogy az óvoda zajterelő falakat húzzon az udvar köré?
Kérdező, elég részletes és segítő választ adtam neked a #27-ben, ha ez sem tetszik, akkor azt kell mondanom, hogy csak hisztizel.
Közben a feltett két kérdésre nem válaszoltál, pedig elég világosan leírtam, hogy ezek ismerete nélkül nem is lehet neked helyes választ adni.
Azt, hogy hangmérnök vagy, azt te dobtad be a beszélgetésbe, a kutya nem kérdezte. ha elmondtad akkor nyilván SZERINTED volt ennek jelentősége - bár többen rámutattak már, hogy nem, nincsen.
Az óvoda AZÉRT van, hogy ott legyenek a gyerekek nap közben. Pont.
#24 Értem. Szóval csak hisztiztél.
Semmi gond, sokan ezért írnak ide.
Jogi választ sem kaphatsz amíg nem mondod el a pontos körülményeket - pontosan ezért kérdeztem meg.
De nem kell elmondanod. Menj el egy ügyvédhez, fizess neki 20 ezret a tanácsért és akkor majd ennyi pénzért fogja neked elmondani, hogy nem tudsz tenni semmit.
Akkor pusztán azért hogy kirángassalak a negatív kis hitvilágodból:
Ez az óvoda a KERÜLET hátrányos helyzetű családjainak gyermekeinek van fenntartva. Magyarul, az egész kerületből járnak ide gyerekek. Szokott is lenni nyaranta egy hónap szünet, ám ezt két éve lecsökkentették két hétre, a koronavírusra való tekintettel pedig idén nincsen egyetlen nap szünet sem, a hétvégeket leszámítva. A koronavírusra visszatérve, pár hónapja még ki sem lehetett mozdulni innen, sem a városból, és konkrétan mindenkit érintett a probléma, hiszen akinek nem volt papírja arról, hogy dolgozni mehet, az ugyanúgy elszenvedte ezt az egészet, ha nem volt légkondícionálója, nyitott ablaknál. A "nincs pénz" résszel kapcsolatban csak annyit, hogy az elmúlt években többmilliós sportpályát, és többmilliós csobogót építettek ki, az udvar 100%-a gumibetonnal lett kiöntve, és olyan kerti játékok vannak, amiket a budai játszótereken sem látsz. Mindezt azért, mert az EU részei vagyunk, és ezek az EU óvodai és kisgyermeknevelő intézményeinek szabványkövetelményei. Ahogyan az EU többi részén az is szabvány, hogy a lehetőségekhez képest csökkenteni tudják a lakóvezetet érintő zajokat is. Felejtsd már el, hogy a hited alapján ítélkezel, nem ez az oldal funkciója, de garantálom, hogy az életben sem viszed vele sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!