Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mire volna szükség, hogy az...

Mire volna szükség, hogy az óvoda zajterelő falakat húzzon az udvar köré?

Figyelt kérdés
Reggel 7-től üvöltenek a gyerekek az óvodában, szinte az ablakom alatt. Ahogy öregszem, a zaj egyre elviselhetetlenebbé válik. Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel a problémával, 3 lakóház közé van beszorítva az óvoda udvara, és mindenkinek arra néz szinte az egyetlen ablaka. Nem hinném, hogy gazdaságosabb lenne ennek a több száz embernek mind légkondit szerelni, mint az óvoda udvara köré egy zajterelőt szerelni (mint az autópályáknál). Gondolom valamiféle petícióra lenne szükség, de ez az egész nem az én szakterületem, fogalmam sincs mit lehetne kezdeni ezzel az egész helyzettel. Ehhez kérném segítségetek :)

2020. júl. 28. 10:07
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy én pl éjszakás vagyok, és szó szerint pokollá teszik a nyaraim... :D :(
2020. júl. 28. 10:08
 2/48 anonim ***** válasza:
29%

De, egyedül vagy a problémával, mert az ilyen zsémbes embereket szokta csak zavarni, mint te.

Az ilyenekből szoktak aztán azok lenni, akiket az is zavar, hogyha valaki a járdán sétál csendben.

2020. júl. 28. 10:09
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
Keress más lakókat is, akiket zavar. Szóljatok a helyi önkormányzati képviselőnek.
2020. júl. 28. 10:15
 4/48 Andizsuzsi ***** válasza:
70%
Hova tereljék a zajt egy lakótelep közepén?
2020. júl. 28. 10:17
 5/48 anonim ***** válasza:
24%
Városban élni ezzel jár, az előnyei mellett vannak hátrányok is, ha ennyire zavar, akkor tényleg szereltess fel legkondit vagy költözz el, de nehogy már falat húzz a gyerekek köré, mert téged zavar, hogy a koruknak megfelelően viselkednek.
2020. júl. 28. 10:18
 6/48 A kérdező kommentje:
Neked meg mi bajod van? :D Kedvelem a gyerekeket, de a 21. században azért elvárható lenne némi fejlődés, ha már egyszer egymás hegyin-hátán élünk, és egyre többen dolgoznak éjszaka is, ahogyan én is. Ebben semmi érthetetlen nincs szerintem, úgyhogy kaptad a moderátori jelentést provokációért :)
2020. júl. 28. 10:18
 7/48 A kérdező kommentje:
A gyerekeket így is fal veszi körbe, nyílván, de gondolom láttál már óvodát. Fenyők veszik körbe a falat, a zajterelőkből nem látnának semmit. Szívesen elköltöznék ha tehetném, de nem ez a kérdés. Ne okoskodjatok, hanem választ kérek szépen.
2020. júl. 28. 10:21
 8/48 anonim ***** válasza:
44%
Inkább be kéne zárni az óvodát, vagy kitelepíteni külterületre. Az ilyesmi nem lakott területre való. El ne hidd már bármilyen fal sokat megfog ebből. Fölösleges pénzkidobás.
2020. júl. 28. 10:21
 9/48 A kérdező kommentje:
Én jogászoktól kértem segítséget. Én hangmérnök vagyok, és jobban értek ehhez. Ahhoz kérek segítséget, amihez más ért jobban. Honnan jön ez a sok értetlenkedő flamer...?
2020. júl. 28. 10:23
 10/48 anonim ***** válasza:
44%

Birtokvédelmi eljárást kezdeményezel - ki fognak röhögni nagy eséllyel

Vagy összegyűjtöd azt a pár tízmilliót, amibe kerülne.

Alternatív megoldásként megnézed a 7. osztályos fizika tankönyvedet és rájössz, hogyha az a kerítés nem egy dóm, akkor szart se ér.

2020. júl. 28. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!