Mit lehet csinálni, ha látunk olyat aki nem visel maszkot, kihívjuk a rendőrséget, de mire az kiérkezik, addigra már lehet pestmegyében sincs az illető? A biztonsági őr, nem tartja vissza, én pedig nem tudom jogosult vagyok e visszatartani?
Ha nem ott dolgozol akkor mégis mi francról irkálsz ennyit??!
Ez vagy komolyan beteg, vagy kamu kérdés.
596 (idős, beteg elhunyt március óta).
Július 22-én:
437 aktív fertőzött
76 beteg kórházban
4 beteg lélegeztetőgépen
9.5 millió emberre.
Van még kérdés?
Én még a tömegközlekedésen sem hordok maszkot, mert ostobaság. Igaz, nem napi 20 perceket BKV-zom, hanem két-három naponta négy órát vonatozom.
Jól is néznénk ki, ha emiatt fulladoznék...
77es.
Szerintem ezt nem kellett volna mondanod,mert képes rá,hogy hívj az internet rendőrséget:DDD
Légyszi srácok jelentkezzetek rendőrnek. Az tény hogy kevés a fizetés és túl vagyunk hajszolva az ilyen kérdező félék miatt, illetve gyűlöl minket az fél ország ha van kalapunk,ha nincs. Így viszont megnyugodhatnak mert lesz kapacitás ilyen hülyeségekre is.
Kérdező! Légyszíves próbáld felfogni azzal a csökevényes agyaddal hogy egy betöréshez vagy lopáshoz előbb megyünk ki mert az fontosabb. Hidd el, van ezekből is elég. Majd ha lesz időnk vagy kapacitásunk akkor megyünk az ilyen bejelentésekre is. Ha meg félted az életed, akkor tartsd magad a szlogenhez. MARADJ OTTHON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!