Mit lehet csinálni, ha látunk olyat aki nem visel maszkot, kihívjuk a rendőrséget, de mire az kiérkezik, addigra már lehet pestmegyében sincs az illető? A biztonsági őr, nem tartja vissza, én pedig nem tudom jogosult vagyok e visszatartani?
Ültess fát, menj önkénteskedni. Azzal teszel valamit. Nem a kotnyeleskedéseddel.
Rendelj házhoz, akkor bevásárolnod sem kell menni.
"Rendelj házhoz, akkor bevásárolnod sem kell menni."
Kivitelezhetetlen, annyira televannak.
még arra reflektálnék, hogy "Tedd meg b+ !!! És ne rendőrködj, ne rendészkedj, majd mi megoldjuk."
Ha megoldják, miért van egyre kevesebb emberen maszk? Most lehet engem betegetzni, de emiatt terjed és FOG terjedni nagyon rohamosan a vírus....
Menjél szemetet szedni,fát ültetni stb. Ezekkel sokkal jobbat teszel mindenkinek
Ne a rendőrséget hivogasd!
Ha meg késztetést érzel a rendőrök hivogatására,javaslom,hogy jelentkezz a pszichátrián.
Azért nem zaklatsz fel, mert az elmúlt hónapokban rengeteg ilyen volt.
12 után akart az összes nyugger vásárolni, mert neki éppen akkor kell. Pont ezt mondták, hogy "vásárolni sincs jogom??" :D
Meg az összes önjelölt rambó és panelproli aki azt hiszi neki mindent szabad... Persze ilyenkor a rendőrök és a katonák a "nácik" meg a rohadt rendőrállam. :D
Szóval... mi is a kérdés? Hogy szabálysértést látsz , és erre jogodban áll-e bűncselekményt megvalósítani?! Nem... mint mondtam személyi szabadság korlátozása és garázdaság.
A rendőröknek meg tele az ilyenekkel a hócipőjük. Jobb dolguk is van mint ilyenekkel foglalkozni. Ha mentális beteg vagy kérj segítséget. Kapni fogsz hidd el.
A rendőrök és a katonák azért dolgoztak hogy fenntartsák a rendet. Jó lenne ha nem zargatnád őket ilyenekkel.
Vedd be a gyógyszereket és zárkózz be!
Had ne foglalkozzam veled a következő szolgálat alatt jó!? Köszi..
Egy Katonai Rendész.
Kérdező!
Ha valaki bemegy a boltba? Nem derül ki pontosan a kérdésedből, és nem visel maszkot maximum felszólíthatod arra hogy vagy vegyen fel, vagy maszk nélkül nem mehet be. Ugyanez van állandóan az egyik nagyobb hipermarketekben is. A biztonsági őr dolga.
De hogy te "üldözőbe" veszel ez miatt valakit, képes vagy rendőrt hívni? WTF? Ez nem a hatóság félrevezetése picit?
Szóval te nem vagy normális.
Na akkor, kedves katonai rendész, akkor mi a magyarázat arra, hogy tőlünk kicsit nyugatabbra azért nagyon nem így állnak hozzá? Ott igenis teszik a dolgukat! Megértem, ha sok a munkájuk, NEKEM IS SOK MUNKÁM VAN,. ahogy legtöbbünknek. De én befogom a szám és ellátom a munkám. Magának mi a kifogása, hogy ne lássa el a munkáját? Ja, hogy sokat dolgozott az utobbi hónapokban? ÉN IS! Ez hülye érv. De akkor ezek szerint nincs jogom visszatartani, rendben. De ahoz sincs, hogy eláljam a parkolót autóval? Mert akkor nem akadályozom a személyes szabadságát. És ne is haragudjon, de nem tudott meggyőzni, hogy ne hívjak rendőrt, ha bűncselekményt látok. ha megbüntetnének közűlük vagy 100-at nagyon súlyosan, esetleg pár nap elzárást is kirónának rájuk, akkor nem lenne problémánk, mert a többség félelemből de felvenné. addig viszont, én kifogom hívni önöket, főleg ha zsúfolt az áruház és többen is szegik a szabályokat!
Egy törvényt tisztelő állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!