Karácsonykor mennyire veszélyes a biztonsági ör munka?
Aki pnikolos annak pont nem valo fegyver.
Az ilyenek lönék le veletlen az ugye fegyvertelen joszandeku takaritot, a fünyirot, a portast, meg a telapot is, mert azt hitte rà betörö es nem is voltak jok a latasi viszonyok ugye.
Pisztolyt? Miért? Megvan a fegyvervizsgád?
Gáz-riasztó pisztolyt tudsz engedély nélkül venni,de ha kiszeretnéd vinni az udvarodból,azt csak is viselési engedéllyel,és rejtve teheted meg.
Hogy veszélyes-e? Attól függ hol vagy.
Egyébként én karácsonyi vásárban vagyok őr.
Biztonsági őrt nem tudom. De telefonos ügyfél-szolgálaton nekem a héten minden nap 3-szor mondták hogy a gyereknek magyarázzam el hogy nem lesz karácsonyuk a mi hibánkból (anyuka meg apuka utolsó pillanatban rendelt külföldről terméket az utolsó pár forintjukból, majd csodálkoztak hogy betelefonálás után azt mondtuk nekik hogy nem fog kiérkezni, a pénz visszautalásához meg előbb a csomagot kell visszafordítani és bár ők nem gondolkoztak előre, mi vagyunk a hibásak és szemetek). Mikor nyíltan le van írva az oldalunkon hogy a termékek külföldről érkeznek megrendelés után, így a szállítási időt garantálni nem tudjuk.
És napi egy-két ember minimum durván fenyeget torokelvágással, házam felgyújtásával, gerinckitépéssel, agyonütéssel meg ami épp a szájukon kifér. Ünnepi szezon előtt csak heti 1-1 akadt ilyen.
Nem tudom személyesen milyenek az emberek. De nem irigylem ilyenkor a bizti boyokat sem. De nekik legalább az a feladatuk hogy tekintélyt parancsoljanak és ha kell kitegyék az embert.
Pisztolyt biztos nem fogsz kapni. A biztonsági őrködés nem minősül fegyveres szolgálatnak. Viszont paprika sprayt és egyéb kényszerítő eszközt hordhatsz és sok helyen adnak is és meg is követelik.
5.
Létezik fegyveres biztonsági őr is,csak fegyvervizsga kell hozzá.
Paprika sprayt nem használhat! Csak gáz sprayt!
Pisztolyt csak fegyveres őr viselhet, nem sima kívánságműsor.
Nem a betörésektől kell fosni, hanem amikor egy falka büdös, zsebes C-t kell kivágnod a plázából.
Gázspray és vipera legyen nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!