Váltsak munkahelyet?
Szerintem teljesen mindegy, hogy mi mit csinálnák, hisz nem vagyunk a helyedben. Mindenkinek más a teherbíró képessége, mások az életkörülményei, más az élethelyzete. Valaki igen is a keményebb melót választaná, mert esetleg a nyakán van több millió Ft hitel, meg 2 gyerek és minél előbb szabadulna a hiteltől, így inkább megszakadna a családjáért, de a keményebb melót választaná több pénzért.
Más meg nem szorul rá, más abból is meg tudna élni, amennyit te most keresel, ezért esze ágában nem lenne otthagyni a mostanit.
Ez csak rajtad áll. Neked kell eldönteni, mert te tudod, hogy mennyire kimerítő a mostani, mennyivel lenne a másik kevésbé kimerítő, vagy éppen ellenkezőleg, illetve te tudod, hogy mennyire van szükséged a pénzre.
Én nagyon bírom a mentalitásod elsősorban hogy 21 évesen azért már sok helyen dolgoztál, tapasztaltál de hát kinek mit hoz az élet,milyen körülményeket abból kell gazdálkodni. Le a kalappal. :)
Ezt csak te mérlegelheted hogy megéri-é neked vagy sem. Szerintem azzal hogy ki tetted ezt a kérdést valahol legbelül meg is válaszoltad magadnak hiszen csak te tudhatod a választ rá. Senki nem dönt helyetted nem is tud mivel csak te tudod mi a jó neked. Látod, lehetőséged van váltani mindig. A diplomákat meg hagyjuk mert a hányinger elkap tőle hogy azt hiszik az emberek hogy csak diplomával lehet sok pénzt meg boldog életet,munkát teremteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!