Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Karácsonykor mennyire veszélye...

Karácsonykor mennyire veszélyes a biztonsági ör munka?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam sok ilyenkor a betörés, és hát azért kicsit félek.. Lehet kérelmezni a fönöktöl pisztolyt?

2019. dec. 15. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Oktatófilm a karácsonyi időszakra. Megtekintését munkába állás előtt feltétlenül javaslom!

[link]

2023. okt. 2. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérelmezni pisztolyt....🤣🤣

Fegyverismereti vizsga nélkül ne is gondolj erre. Ráadásul, ha nem fegyveres vagyonőrnek vagy felvéve, akkor abszolút felejtős.

Én 2 éve vagyonőr vagyok, általában dolgozom karácsonykor, és olyankor még a nap, a hold, a hó, a táj és minden(ki) alszik. Őriztem gyárat, napelemparkot, építkezést, vasutat, stb. Nincs semmi. De ha félsz, akkor ne legyél vagyonőr. Ilyen egyszerű. Nekem volt egy kollégám, aki rettegett mikor napelemeket őriztünk Borsod megyében egy romatelep határában. Kb 1 hónapot bírt ki, azt is remegő lábakkal, pedig felnőtt, házas férfiról beszélek. Le is számolt, és inkább elment pékségbe dolgozni. El is ismerte, hogy fél, és azért megy el. Nem mindenek való ez.

2023. okt. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!