Mit lehet csinálni, ha látunk olyat aki nem visel maszkot, kihívjuk a rendőrséget, de mire az kiérkezik, addigra már lehet pestmegyében sincs az illető? A biztonsági őr, nem tartja vissza, én pedig nem tudom jogosult vagyok e visszatartani?
szerintem meg nem felesleges, mivel cseppfertőzéssel terjed. a levegőben is terjed! nézd meg olaszországot!
TUDOM hogy szabálysértés, de attól már az nem bűn? Nem olyan amit be KELL tartani?
Szerintem ezen már a moderátorok is röhögnek. :DD
A rendőr kollégáknak kitartást az ilyenekhez. :D
33. vagyok
"Na akkor, kedves katonai rendész, akkor mi a magyarázat arra, hogy tőlünk kicsit nyugatabbra azért nagyon nem így állnak hozzá?"
Függetlenül attól, hogy trollkérdés, nagyon bátran beszélsz te itt egy katonai rendésszel :D Én azért örülnék a helyedben, hogy türelmes ember(nek tűnik) :D
"valaki olvassa a híreket és tudja, milyen veszély leselkedik az egész emberiségre és szeretné, hogy ide magyarora ne jöjjön?"
Hát személy szerint én örülök, hogy nem jön ide a magyaróra, elég volt gimiben :D
"TUDOM hogy szabálysértés, de attól már az nem bűn? Nem olyan amit be KELL tartani?"
A bűnt be kell tartani?
Úristen... Kérdező te szerintem sétálj egyet, szellőztesd ki a fejed mert nem vagy normális.
A szabálysértés és a bűncselekmény nem "egyforma".
Ez így neked pont elég, különböző a kettő az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!