Mit lehet csinálni, ha látunk olyat aki nem visel maszkot, kihívjuk a rendőrséget, de mire az kiérkezik, addigra már lehet pestmegyében sincs az illető? A biztonsági őr, nem tartja vissza, én pedig nem tudom jogosult vagyok e visszatartani?
“Most komolyan, nem hiszem el, hogy nektek ez a furcsa, hogy valaki rendet akarm... “
Nem a te dolgod rendet csinálni, érted?!
"Nem a te dolgod rendet csinálni, érted?!"
Ezért hívtam rendőrt! De itt lecsesztek, hogy azt se tegyem...
A rablókra, betörőkre, tolvajokat, pedofilokra, erőszakolókra miért nem álltál még rá? Ők nem jelentenek veszélyt? Miért csak erre tudsz ugrani?
Tényleg baj van a toronyban, vizsgáltasd ki magad, ez nem normális, amit itt összevirnyíkolsz.
"De itt lecsesztek, hogy azt se tegyem..."
És milyen jól tették!
Hagyjátok, csak trollkodik. :) Elfogyott a gyógyszere és még mindig nincs rendelés.
Ebből is látszik mennyire mérgező a médiabutítás, és a pánikkeltés.
Az kezeletlen betegek megvadulnak basszus..
"A rablókra, betörőkre, tolvajokat, pedofilokra, erőszakolókra miért nem álltál még rá? Ők nem jelentenek veszélyt? Miért csak erre tudsz ugrani?"
Nem igaz, ha ilyet látnék, arra is kihívnám, ahogy akkor is kihívtam, amikor a szomszédban örjöngtek este 10 órakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!