Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakit beszámíthatatlannak...

Ha valakit beszámíthatatlannak állapítanak meg, arról kap valami papírt?

Figyelt kérdés
Büntetőeljárásról van szó. Ez mivel jár?
2020. júl. 12. 18:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Meg nem olyan könnyen megy ez az egész... Beteg vagyok, rosszul érzem magam kB. egy hete, releváns beszámíthatóság szempontjából? Saját szüleim tették ezt, plusz undorító. Én meg még mindig ártatlan vagyok....
2020. júl. 13. 07:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja és ez nem fog ilyen könnyen menni, arra alapozva, hogy 16 évesen valaki azt mondta, "anorexiás" vagyok...

Másrészt mai eszemmel megmondtam volna, ogy otthagyom az egyetemet nekik, ezért van ez az egész... Aztán még ők akarnak kicseszni velem... Ha meg vége lesz, ebbe a faluba többé a lábamat nem teszem be... Legyen. Egyszerűbb lett volna a kihallgatás

2020. júl. 13. 07:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Bolondnak meg végképp nem tartom magam, ez csak egy átverés volt.... Így visszatekintve nagyon nem érte meg....
2020. júl. 13. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!