Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakit beszámíthatatlannak...

Ha valakit beszámíthatatlannak állapítanak meg, arról kap valami papírt?

Figyelt kérdés
Büntetőeljárásról van szó. Ez mivel jár?
2020. júl. 12. 18:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Meg hogy állítólag "önsanyargató".

Viszont a szakértő erősen elfogult.

2020. júl. 12. 18:45
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Igen kapsz róla papirt az igazságügyi és elmeorvosi szakértő és intézet bevonásával

ui

Ha csak esetleg megjátszod a hülyét akkor is tele fognak nyomni gyógyszerrel aminek aztán visszafordíthatatlan károsodásai lesznek számodra

Pl maradandó impotencia,erős lelki kiégettség, inszomnia, magas vérnyomás, magas pulzus és állandó feszültség kialakulása

Szóval gondold meg, hogy leülöd azt a pár évet aztán kijössz egészségesen és folytatod tovább az életed egészségesen vagy megjátszod a hülyét és akkor meg mész a bolondok házába a sok elmebeteg közé ott meg teletömnek olyan komoly gyógyszerekkel amire semmi szükséged nincs és amiktől csak maradandó mentális és fizikális problémáid lesznek életed végéig

2020. júl. 12. 18:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok az áldozat... Az elkövetők a szüleim... A szakértő meg a barátjuk, területet kapott érte.
2020. júl. 12. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor a biróságon hivatkozz az ügyvédeddel elfogultságra és kérj másik orvosi szakértőt
2020. júl. 12. 18:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Az iskola tette a feljelentést, nem érdekel már, de egyértelműen korrupt volt
2020. júl. 12. 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Megint egy kitalált agymenés. Nem unod még?
2020. júl. 12. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor kérj perújitást elfogultságra hivatkozva
2020. júl. 12. 19:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem kitalált!!! De nem én tettem a feljelentést! Nem akartak 3-an anyámékkal börtönbe menni, én sem mertem volna megtenni amúgy.
2020. júl. 12. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez esetben le-kiskorúsítanak, és gyámot jelölnek ki.

#2-nek:

"Ha csak esetleg megjátszod a hülyét akkor is tele fognak nyomni gyógyszerrel aminek aztán visszafordíthatatlan károsodásai lesznek számodra"

Érdekes!

A példádban felsoroltak egyikében sem szenvedek, pedig kb fél évet eltöltöttem az IMEI-ben. XD

Egyébként a gyógyszerezésben nem tévedsz. Napi 3x1 Haloperidol, farizomba.

2020. júl. 12. 19:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát arra, hogy egy elfogult mit mond egy lázas beteg emberre, nem mérvadó. A tisztességes eljárás és védelem meg mindenkinek megjár. Azt sem tudom, mi a bűnöm? Rendetlen vagyok? Ennél nagyobbat nem fognak találni. Max. egy-két netes trollkpdás...
2020. júl. 13. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!