Megéri pereskedni a dunahouse-al ha 1300000ft amit elveszíthetek?
Mennyi az ingatlanos ajanlata?
Mennyi a jobaratod ajanlata?
Mi van a dunahouseszal kotott szerzodesbe irva, mikor jar le?
Pont az a par ora a gond, amikor szoban mar megegyeztetek, de az irodanak meg nem szoltatok.
Mindenesetre a szerzodest kell elolvasni, biztos vagyok benne hogy van kitetel erro vonatkozolag is.
Szerződés függő.
Amúgy szarjatok rájuk, úgy se mennek bele a perbe.
Ha a szerződésben 2% van, akkor mire hivatkozva kérnek 4,4%-ot? Valamit gondolom, mondtak.
Az biztos, hogy nekik nagyobb apparátusuk és kapacitásuk van egy perhez.
De ha egyértelműen 2% jár nekik, akkor annyit fizess ki. És nem akkor nekik kell pereskedni, ha szerintük mégsem annyi. De tényleg jó lenne tudni, hogy mire alapozzák.
A 2% ot fizesd ki.De szerintem perelni nem fognak,mert a költség magasabb lehet,mint a 4,4 és 2% különbözete.
Ui.Aki teheti maradjon távol az ingatlanosoktól
"Aki teheti maradjon távol az ingatlanosoktól"
Nem feltétlen igaz. Ha az eladó nem akar a vevővel találkozni és foglalkozni az eladással akkor tökéletes az ingatlanos. A vevő se lát téged és te se a vevőt ha nrm akarod. Adtam már el így lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!