Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elállási joggal kapcsolatos...

Elállási joggal kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés

Hello,

Tegnap kaptam egy TV-t, amit szüleim internetről rendeltek de egyik haverom azt mondta, hogy szerinte az egyik másik TV ami 13 ezerrel drágább sokkal jobb, viszont azt nem árulják abban a boltban ahonnan a mostani van.

Az Alza.hu-n találtam ilyen TV-t újonan is és van náluk bontott termék is.

1, Kérdés Ha megveszem a terméket, de tegyük fel mégsem jobb és a régit tartanám meg szó nélkül visszaveszik?

2, Ha az első kérdésre igen a válasz, én új terméket rendelek akkor a teljes árat visszafizetik, csak mert pl. egyik TV 200 ezer körül van, ugyan az a TV bontottan pedig 180, ilyenkor ezt a 20 ezret az Alza benyeli, vagy mikor valaki visszaküld egy 200 ezres TV-t ők csak 180 ért veszik vissza, hiába küldi valaki vissza hibátlanul, minden tartozékával együtt?

3, Mivel lehet hogy megtartom ha tényleg jobb én újat szeretnék, viszont szemét sem akarok lenni, hogy ha mégsem kell akkor miattam, ha visszaküldöm ezt is csak olcsóbban, bontottként tudják eladni, ti mit csinálnátok?

#elállási jog #Alza #bontott termék
2020. márc. 5. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

1 igen

2 igen, a teljes árat...szállítási költség a te sarad

3 ezzel kalkulál a bolt

2020. márc. 6. 07:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2020. márc. 6. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire érvenyesited a jogod bvissza viszik a tvt mert nekik kell elszallítani ezaltal nincs harítás ha elveszik . Addigra nincs a masik tv akcioban ....
2020. márc. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!