Ha az APEH honlapján levő "közérdekű bejelentések"-nél bejelentést teszek valakivel szemben, akkor az IP-t nyomozgtaják, vagy hagyják a frászba?
Nagyon nagy disznó az illető, szal nincs lelkiismeretfurdalásom, csak az a helyzet, hogy olyan összeköttetései vannak, hogy még képes és kihozza a sok 10 milliós csalásaiból is magát ártatlan bárányként.
Na ilyen esetben tehet feljelentést azért, mert valaki őt "hamisan vádolja" a hatóság előtt? Vagy rágalmazásért? És így meg akkor indul az IP vissszakeresés ?
Hogy van ez?
ja csak ma is bementem egy helyre és mindjárt személyi meg valami nyomtatványkitöltés, aztán ott is hagytam ...
nemtom, ezeket a nyilvánosakat is qurva könnyű nyomon követni akkor, de ha valaki tud olyat ahol semmi kontrol nincs, akkor szóljon :)
köszi
na és igen, ez az h hiába titkos és névnélküli, egyértelmű h elég ha szimpatikus nekik, aztán elmondják h névtelen bejelentés és honnan stb, pedig ahogy megtudtam elvileg nem szabadna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!