Az APEH csinálhat vagyonosodási vizsgálatot magán személy ellen, vagy ezt tényleg eltörölték?
Csinálhat, és nagyon helyes ez így.
Téged nem zavar, hogy te a kevés fizudból befizeted az adót becsületesen, más meg nagyságrendekkel több után "elfelejt" adózni? Mert engem zavar.
Vagy pont te vagy, aki nem adózik?
"te a kevés fizudból befizeted az adót becsületesen, más meg nagyságrendekkel több után "elfelejt" adózni?"
Becsületességből nem lehet megélni. Ilyen sz.r körülmények között mindenki ott bújik ki az adók alól, ahol tud.
A Fidesz kedvenc szórakozása, ha valaki nem tetszik, akkor ráküldi a NAV-t /APEH utódja, valahogy most minden nemzeti, csak a népet szarják le/, valamit mindig lehet találni.
Amerikában Caponet , ha igaz, 1 dollár adócsalással fogták meg, maffiózóként nem tudták elítélni.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:35
Teljesen igazad van!
Elég nehéz megélni átlag fizetésből úgy ,hogy közben te veszel magadnak egyet a legdrágább autóból.Átlag alatti a fizud de azért ki tudod festeni a házad fehérről sárgára mert a szomszéd háza is sárga..
Ez alatt arra célzok ,hogy:
Magyarországon 70km vasutat 198milliárd!forintbol ujítanak fel.
Tervben van a 10000 éve fehér mentőautók átfestése sárgára mert a szomszédoknak is sárga.
Budapesten futja 4 es metróra
Lehet építeni "európa legszebb hídját" egy olyan helyen ahol egy "rohadt tákolmány" is megfelelne. Ezenfelül használatba vételi engedély sincs rá már 5? éve..
Nem az a baj ,hogy sokan kibújnak az adó alól.(Persze ez is nagy baj) ,de a legnagyobb baj az ,hogy a vezetés azt hiszi ,hogy Svájcban van ahol nem tud az állam mit kezdeni a pénzel..
Kb ahoz tudnám hasonlítani a dolgot mintha egy földműves úgy élne mint 1 bíró...Hiába nem futja a legújabb autóra megveszi hitelre ,ha nem tudja fizetni akkor halmozza a hitelt ,ha meghal majd az örökösök kifizetik...
Bocsánat eltértem a tárgytól ,de az ilyenek mindig felidegesítenek.
Az apeh végezhet ilyet ,de szerintem nem jó fele keresgélnek.Sajnos inkább a tisztességgel dolgozó magyarokat bántják mint a kétes hírű csalókat..
Ezért van az ,hogy a fiatalok inkább elmennek mert az idősebbek már belekeseredtek a dologba a fiatalok meg felismerték ,hogy itt nem lehet jövőt építeni ahol egy helyszíni bírság akár 3-4 havi fizetés is lehet.Nem kell messzire menni a szomszédok zsebből ki tudják fizetni a büntit...
Kedves 08:47-es!
Nagyon nehéz lett volna konkrétan,CSAK a kérdésre válaszolni??? Ugyanis a véleményedet azt nem kértem ki a témáról!!! Nem a pocsék életedre,a pocsék fizetésedre és az adózásodra voltam kiváncsi!!! Az ilyenek miatt,mint TE törnek ki a veszekedések,mert mindíg rosszindulatúan álltok a kérdésekhez és azt nézitek,miben lehet belekötni. Én kérdeztem,Te miért kérdezel vissza???
És köszi,de ne fáradj a válasszal,mert nem fogom elolvasni! Miattad, törlöm a kérdést az oldalamról! További szép napot miss tökéletes! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!