Ha valakit egyetem közelében, vagy attól kicsit távol megütök, annak milyen következményei lehetnek rám nézve?
Egyáltalán nem kenyerem az erőszak, és nem is bántalmazni akarom, csak egy tasit adni neki.
Egyetemisták vagyunk.
Az illető átvert egy közös projektmunkával kapcsolatban, aminek köszönhetően nem lett meg a tárgyam.
Ezt még úgy, ahogy lenyeltem, de egy másik közös óra elején, meg emiatt lett egy kisebb szóváltásunk, ahol gyakorlatilag olyan dolgot mondott, ami becsületsértés.
Tudniillik, akkoriban volt valami betegségem amiért sűrűn elájultam, rohamom volt és nem dolgoztam éppen. Ez meg beszól, hogy más velem ellentétben dolgozik. - A betegség vagy i megoldódott.
Ezt az egészet meg tetézte azzal, hogy még pár apró dologba hazudik, levegőnek néz, meg újabban letiltott fészről, amire személy szerint fütyülök, de rajta keresztül egy csomó dologról nem szerzek tudomást. Nem vághat el információtól.
Ráadásul ezt a fész dolgot meg akkor művelte le, amikor pont, hogy én akartam ráírni, hogy hagyjuk az egészet.
Vele nem lehet beszélni.
Szóval mi lehet ebből, ha adok neki egy taslit, ha ilyeneket művel? Nem akarok bíróságot, vagy felfüggesztettet. De ezt nem tudom lenyelni.
Vagy esetleg feljelenthetném becsületsértésért?
Itt meg az a bibi, hogy sajnos nem tudom a személyes adatait, és tucatneve van.
Elmondanád, hogy mégis hamis a vádam?
- A közös munkával kapcsolatban hazudott, átvágott
- Megalázni a betegségemmel kapcsolatban meg megalázott (és szidalmazott)
- Meg újabb húzása volt, hogy mivel letiltott, megpróbálta megakadályozni, hogy felvegyek egy tárgyat (ő intézte, valami adminisztrációs hiba volt), de ugye mivel tiltva voltam nála, így nem tudtam az adataim (név, kód) kommentelni, hogy továbbítsa a TO felé.
Szóval itt te vagy a kamus, nem én.
Miről beszélsz??
Dehogy jelentettem a tanárokat. Az egyik nagyon is segítőkész volt.
A tanár dolgot úgy értettem, hogy ennek a srácnak a piszkát ott jelzem, ahol tudom. Így a tanárok körében is.
Nekünk a project munkák után van olyan, hogy egymást kell értékelni. Titokban. És az rontja a jegyet vagy javítja.
De minden ilyennél szétosztottuk ki mit csinált. Persze, van olyan h valaki nem tud valamit, akkor segítünk. De ha else kezdi, nem is érdekli..akkor mit foglalkozzunk vele?
Volt olyan, hogy valaki mondta, h sajnos nem tud ezzel.most foglakozni...de közölte előre..ismertük is..Szóval így nem volt gáz.
De amikor nem a barátaiddal csinálod, akkor igenis dolgozz.
Ha az iskolát nem jelentetted akkor miért is kevered bele? Semmi közük hozzá.
" A közös munkával kapcsolatban hazudott, átvágott "
És ez melyik paragrafusát sérti a btk-nak?
"- Megalázni a betegségemmel kapcsolatban meg megalázott (és szidalmazott)"
Na és hogy alázott meg? Kerekesszékes vagy es kilökött a kerekesszekbol majd lefosott mindenki előtt? Ez a megalázás. Az, hogy azt mondja mi van te b*zi azért nem ítélik el :DD...
" Meg újabb húzása volt, hogy mivel letiltott, megpróbálta megakadályozni, hogy felvegyek egy tárgyat (ő intézte, valami adminisztrációs hiba volt), de ugye mivel tiltva voltam nála, így nem tudtam az adataim (név, kód) kommentelni, hogy továbbítsa a TO felé."
Milyen egyetem az ahol Facebook-on kell a tantárgyat felvenni? Neptunbol, ETRbol nem tud letiltani.
Te nem tudtad voln a továbbítani a TO felé ? Ha kell nekem valami, magam intézem és nem másra várok.
----
Azzal, hogy ezt híreszteled elég rosszat teszel. Mivel, ha a feljelentést elutasítják, nagyon durva kártérítési pert akaszthat a nyakadba. Én meg is tenném.
Tudod addig senki se bűnös, amig a bíróság nem mondja ki.
Ti nagyon sok dolgot félreértetek/ nem értetek.
Nincs kedvem elmagyarázni.
A lényeget leírtátok, rakjátok össze.
A fészbukos tárgyfelvételt azért kifejtem: Nem ott kell felvenni természetesen a tárgyat. De valamit első félévben elkevertek egy tárggyal, és nem tudtuk felvenni a jelenlegi, arra épülő tárgyat. Hogy ennek az intézése hogyan került fészre, azt tudja a fene. De az említett srác intézte. És az volt a lényege, hogy le kellett írnia mindenkinek a nevét, és a kódját és az lett továbbítva.
De lefordítom: mivel letiltott, szándékosan próbálta meg úgy keverni a lapokat, hogy én erről ne tudjak, hogy csússzak. Szándékosan, aljas módon akart betenni.
Természetesen ezt is mondtam a rendőrséget és említeni fogom a TO-n is.
Persze most lehetne azt mondani, hogy akit tilt az az Ő ügye. Igaz. Csakhogy mégis egy csoport vagyunk, ahol információt kéne cserélni. Ő ezt szándékosan nem tette meg felém, máshol se (email, neptun). Ellenben én már közöltem vele dolgokat, annak ellenére, hogy baszakodott velem.
Oke. Nem tudtad felvenni.
Miért nem vetted fel utólagos targyfelvételként? Vagy miért nem -beszéltél a tanárral illetve a TO-val?
Egyéni tanrend? Megbeszéled a tanárral, hogy jársz be az órára, de egyénibe veszed fel. Es hivatkozol arra ami.
De egyénit még mindig tudsz kérni...
Nem értem mi a bajod ezzel...
Amiket leírtál abból nem lesz semmi. Elutasítja a rendőrség. Persze meghallgatja a tanúkat, téged is mégegyszer. De elfogja utasítani. Ez így nem állja meg a helyét. Egy ügyész sem fogja ezt elvinni...
A rendőrség nem utasítja fel. Ott is együttműködő volt mindenki. Azt mondták, hogy ez egyenesen a bíróságra megy.
De végülis mind1, ha elutasítja, akkor mégis úgy döntöttem, hogy kiütöm.
Befejeztem a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!