Kopi34 kérdése:
Munkaidőkeretben dolgozom és azon belül folyamatos műszakban és hogy jár e pénz az ünnepnapokra?
Figyelt kérdés
Eddig az összes ünnepnap beleesett a munkanapjaimba és aznap nem dolgoztam ès pénzt se kaptam arra a napra és minusz oráim lettek ezmiatt. Szerződésem alapján 8órába vagyok mert nem volt szerződèsmódosítás a munkaidőkeretről meg semmiről sem.2020. jan. 14. 16:04
1/2 anonim válasza:
Megtehetik, hogy csak a munkaidőkeret lejártakor fizetik ki a pénzeket.
Ha ekkor sem fizetnek ki akkor meg boritsd rájuk az azstalt mert csúnyán átkúrtak.
2/2 mindentudó99 válasza:
Leírhatnad bővebben. Pl hogy folyamatos műszakban ugye nem számít ünnep van e vagy nincs . Ünnep nap is menni kell. Tehát megosztjatnád velünk te miért nem dolgoztál? Hatha könnyebb lenne válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!