Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudok segítséget kérni,...

Hol tudok segítséget kérni, ha veszélyben az életem, nem engednek sehova, telefonálámni nem tudok, minden cuccomat tákutatják és nincs senkim?

Figyelt kérdés

Tudatosan nem lehetett senkim...

Ez halál komoly, nme túlzom el. Vagy az öngyilkossgá marad még. Megszökni esélyem nincs, meg utána eltűntként kerestetnének, nem lenne életem, valaki úgyis beköpne neki.

Fogalmam sincsh, ogy mit tegyek. Lelkisegélyen alkoholista idiótká vannak, még velem kiabált, fel sem fogta, amit mondik, be volt állva... Máskor mikor tudtam beszélni, ilyne komoly dolgokra ilyen közheyhleket mondott. Nulla segítség... Esküszöm be kellene tiltani, nulla segítség, tmáogatás, lehetőségek elmondása, meghallgatás semmi... Az ilyen aki öngyilkosság előtt áll, csak lök rajta. Dillettáms volt mindkettó, de a részeg banya vitt mindent... Remdőrségre nem mehetek, meg nem is bízom bennük...

Kérlek ne szórakozztáok el, az tutu, hogy mindent itt kell hagynom, állataimat, többet nem jöhetek vissza.

2019. dec. 28. 01:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mint írtam, mérnök vagyok, a haver ügyvéd
2019. dec. 30. 22:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha letiltottak, annak oka van. El kellene gondolkodni.
2019. dec. 31. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!