Hol tudok segítséget kérni, ha veszélyben az életem, nem engednek sehova, telefonálámni nem tudok, minden cuccomat tákutatják és nincs senkim?
Tudatosan nem lehetett senkim...
Ez halál komoly, nme túlzom el. Vagy az öngyilkossgá marad még. Megszökni esélyem nincs, meg utána eltűntként kerestetnének, nem lenne életem, valaki úgyis beköpne neki.
Fogalmam sincsh, ogy mit tegyek. Lelkisegélyen alkoholista idiótká vannak, még velem kiabált, fel sem fogta, amit mondik, be volt állva... Máskor mikor tudtam beszélni, ilyne komoly dolgokra ilyen közheyhleket mondott. Nulla segítség... Esküszöm be kellene tiltani, nulla segítség, tmáogatás, lehetőségek elmondása, meghallgatás semmi... Az ilyen aki öngyilkosság előtt áll, csak lök rajta. Dillettáms volt mindkettó, de a részeg banya vitt mindent... Remdőrségre nem mehetek, meg nem is bízom bennük...
Kérlek ne szórakozztáok el, az tutu, hogy mindent itt kell hagynom, állataimat, többet nem jöhetek vissza.
Pénzem nagyon kevés, egy repjegyre nem elég... Még én meneküljek... Ezek a pszichopata barmok meg... Beköpnének az ismerősök, kollégák, ahogy eddig is, hogy 22 éves létemre el merészeltem menninorvoshoz, ment a telefon, előbb, mint hazaértem. Ráadásul az egyik kollégájának a pasija... Akit nem is ismerek... Köpnek, ha bementem egy gyógyszertárba, köptek. Láttak a vasűon, mert kikísértem valakit, köptek..
Ha meglátnának valahol, köpnének. Itt falun ilyen beteg emberek vannak... Sok kiltáásom nincs, állandóan lázas beteg vagyok...
Nem tudom, mi lesz, még a szemetemet tákutatják, mimdent, telefonba belejárnak... Öcsém és az anyám, neki mimdent lehet, de nekem nem... Egy tangabugyi, vagy körömlakk is tiltott, buliba nem mehettem, barátaim nem lehetnek, minden cuccom tá van azonnal kutatva, szűz vagyok, ami nem baj, de nem az én döntésem... Olyanok nincsenek...
Nem baj, ha nem hisztik, ez az utolsó esélyem kb. Lázasan nem tudok aludni...
Fogalmam sinxs, hogy mi lesz...
Illetve rengeteg s~rul~st okozatk, de a legrosszabb, hogy a tanár igénytelen anymá miatt, szeptembertől júniusig, immár 6. éve folyamatosan beteg az egész család... Őt cseppet sme zavarja, ogénytelen, de én unom, higy sosem vagyok jól, hozza a következőt. Veled meg szemétledik, meg kutatsz, hogy gyógyszert merészelezs venni. Vírusok nem léteznek, ezért kezet nem kell mosni, csak fel kell öltözni. Buta, amikor full lázas, "nem tudom, mitől vagyok dög, lefárasztottak a hülye gyerekeke". Folyamatosan prüszög, köhög a levegőbe, kézmosás soha... Egyik ebtegség a máisk után, ha hetekeig rekedt az sem zavarja, ebben az évben, még a remdes hangjtá nem is hallottam. 100 %-ban átadja, gondolom a kilics, levegő, meg fózés. Mindog ő kezdi...
A legrosszabb, hogy vernek, legutóbb októberben egx hajszálon, múlt, hoygbenm vertek halálra... Mindenre képesek, belémrűgnak, az orrom azóta fáj, de törtké is el már...
Mindezt miért? Mert falun ez a normális. Kettő, az egyetmei szak, amit ők választottak, mindenre képesek, ölni is...
Pszichopata állat, mindkettő.
Kamut nem kérek, a kérdés 100 %-ban igaz...
Költöz el jó messzire. Felnőtt ember vagy.
Ha be is jelentik a rendőrségen az eltűnésedet keresni nem fognak. Ha mégis, akkor közlöd velük, hogy jól vagy, de nem kívánsz a családoddal kapcsolatban lenni.
Sajnállak, de amit leírtál mese.
Telefonálni nem tudsz, de netezni igen?
.
Írásod alapján meg kell kérdenem: mennyit ittál, vagy milyen anyagot toltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!