Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol tudok segítséget kérni,...

Hol tudok segítséget kérni, ha veszélyben az életem, nem engednek sehova, telefonálámni nem tudok, minden cuccomat tákutatják és nincs senkim?

Figyelt kérdés

Tudatosan nem lehetett senkim...

Ez halál komoly, nme túlzom el. Vagy az öngyilkossgá marad még. Megszökni esélyem nincs, meg utána eltűntként kerestetnének, nem lenne életem, valaki úgyis beköpne neki.

Fogalmam sincsh, ogy mit tegyek. Lelkisegélyen alkoholista idiótká vannak, még velem kiabált, fel sem fogta, amit mondik, be volt állva... Máskor mikor tudtam beszélni, ilyne komoly dolgokra ilyen közheyhleket mondott. Nulla segítség... Esküszöm be kellene tiltani, nulla segítség, tmáogatás, lehetőségek elmondása, meghallgatás semmi... Az ilyen aki öngyilkosság előtt áll, csak lök rajta. Dillettáms volt mindkettó, de a részeg banya vitt mindent... Remdőrségre nem mehetek, meg nem is bízom bennük...

Kérlek ne szórakozztáok el, az tutu, hogy mindent itt kell hagynom, állataimat, többet nem jöhetek vissza.

2019. dec. 28. 01:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Akkor lefordítva: Szigorú szüleid tartanak el, akik cserébe megszabják hogyan élj. Szörnyű...

Még meg is hatna a történet, ha nem láttam volna pár hasonló huszonéves elkényeztetett p_csát, aki a szüleivel él, sose volt munkája, már saját gyereke van, de egyedülálló.

De nem vagyok szemét, elmondom mi a teendő: Menj dolgozni! Esetleg egyből olyan helyre, ami szállást is ad. Bár ilyen melók nem a Bahamákon vannak, hogy repjegy kellene hozzá. Keresel egy bérletet. Az se árt, ha barátkozol a tömegközlekedéssel. Miután teljesen a magad ura vagy, és fizeted a számlákat, már meg is lesz az áhított szabadság.

Üdv a felnőtt életben.

2019. dec. 28. 11:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Térdre! Imához!
2019. dec. 29. 14:36
 13/22 anonim válasza:
Hogy ti mekkora rothadékok vagyto, remélem veletek történik ugyanez, hogy ennyire vicces, szemétládák...
2019. dec. 30. 15:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Huppsz, másik nickről írkálsz magadnak?

Amúgy: megírod a címed meg a neved privátban és holnap elmegyek érted kisteherautóval, meg 3 haverral (egyik ügyvéd, ugyan nem büntetőügyekben, de van pár ismerőse az örsön, aki lecsekkol a név és cím alapján) és elköltöztetünk, ahová szeretnéd.

2019. dec. 30. 15:40
 15/22 anonim válasza:
0%

Nem magadnak, te igen hülye, hanem letiltattatok... Csak reaglátam??

Tömegközlekedés?? Igenmegmondod nekem?? 8 éve napi szinten 80-100 kilométert ingázom, de tuti az derogál...

Ügyvéd, amúgy nem az, de van ismerőse 😂😂😂😂😂 Évszázad vicce... De megoldom valahigy, semmi kilátás. Faygban meg nem mehetek megfagyni az utcára... Bartáom, barátaim nem lehettek. Minden srácot azért küldtem el, mert úgysem udtam volna velük találkozni sem...

A nagyképű, recskahuszár, mindenhol fasz...t verő, nagyképű, g...cus zsebkendőt anyjával szedető öcsikém folyamatisan aláz, nagyképűsködik, cuccaimban túrkál... Anyucival közöl sen csinálják..

Mert itt Őriszentpéter nevű modern helyen ez a módi, nem csak nekik. Verjük a gyerelet, csak a pletyka, az ivás, mega sszonyt is... Csak akkor érsz valamit, ha f...szod van, öcsikémnek azért lehet mindent... A tanulásom, életem falusi közügy. Anymá kollégái 20 feletti korban ia jelentenek neki, egy orrxseppet nem vehetek meg... Képesek lennének megölni a sajtá gyerekük ket, mert mit mondanak a faluban a 4 általános végzettségüek, hogy nincs diplomám...

Aljad hely... Semmi nincs...

2019. dec. 30. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem büntetőügyekkel figlalkozik, hanem ingatlanügyekkel még ügyvéd

Én mérnök vagyok

Másik két haver: burkoló és pénzügyes

Így 4-en kb 500 kgot nyomunk...nem szoktak visszapofázni nekünk.

Továbbra is áll az ajánlat: dobod a neved és a címed, reggel haver leinformál az örsön, délutánra érted megyünk és elviszünk, ahová szeretnéd.

2019. dec. 30. 17:11
 17/22 anonim válasza:

Mit is kell leinformálni, hogy létezem???

Vagy mi?

Másrézst én biztos nem ülök be férfiak közé, kösz. Egyébként értékelem, de ha el is kell menni valahova, hiába, ha ott nincs hely, most meg gyakorlatilag meghalni mennék az utcára... Nem azzal van a baj, felülök a buszra, nem derogál nekem... Ahogy nem is arról van szó, hogy nem kapom meg az iphone 11-et,nem is értem... Viccen kivül, holnap 11 ekkora alak lesz itt... Disznóvágás végett.

Tényleg fogalmam sincs, hogy mi lesz, ha megszököm is, megtalálnak, utánam jön... Egész életemben retteghetek. Ha lenne elég pénzem rá, hihetelen drága minden... Sose lesz elég albérletre...

2019. dec. 30. 20:14
 18/22 anonim ***** válasza:
De tudtam, hogy csak a szád jár
2019. dec. 30. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként a körözési listát ill a gondoksági listát nézte volna meg a haver, de mindegy.

Sok sikert, keress fel egy pszichiátert!

2019. dec. 30. 20:26
 20/22 anonim válasza:
0%

Képzeld nem köröznek (ez komkoly 😂😂), ezt mindenki megnézheti a police.hu oldalon egyébiránt. Gondnokság alatt meg nem állok, köszönöm szépen. Ügyvéd 😂😂😂😂

Persze, szájam jár, mert nem kell holnap 5 kétes fazon, akik "visznek".... Ezt te sem gondoltad komolyan?? Lehet, hogy szar helyzetben vagyok, de ezt épeszű ember nem gondolta komolyan.

Neked kellene pszichiáter... Nézegesd a körözési listádat, tuti,ne magadból indulj ki, a joghoz meg közöd nincs....

2019. dec. 30. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!