Hogy lehet egy ház pisztoly önvédelmi fegyver hogyha használom közterületen (ha tegyük fel veszélyben érzem magam egy másik fèllel szemben és meg engem vesz elő a rendőrség?
kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés asszem:)
nehéz kitalálni mit is akarsz kérdezni
Fura gondolkodás. Én azt hittem hogy az ott és akkori életvedelem az elsődleges cél egy ilyen helyzetben bármi áron. A következmények ott és akkor nem prioritások.
Persze ha vkiben nem elég fejlett a túlélési ösztön,inkább megerőszakoltatja az asszonyt minthogy bevállaljon egy bírósági tárgyalást azert mert ferfiként viselkedett.
Akkor meg ne picsogj hanem járj el box edzésre és 3 év edzés után lazan le fogod tudni zúzni 2 támadó arcat is akár és nem kell pisztolyozni meg durrogtatni hozzá.
A verekedni tudás ugyanolyan mint az éretségi vagy egy idegen nyelv ismerete. Nélküle kevesebb vagy.
Ha szóban elhangzik az hogy leszúrlak és ne adj isten kés sincs nálam ez azért különbözik attól hogy pld. késsel a kezemben teszem ugyan ezt, vagy rád is támadok. Csak a példa kedvéért.
Az első verzióban nyilván téged rángatnak meg, aztán szépen tolódik az én oldalamra a megrángatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!