Akkor most én ki leszek lakoltatva vagy maradhatok az ingatlanomba?
7. kerületbe lakok, azt mondták a híradóba, hogy felfüggesztik a kilakoltatásokat. Nekem a végrehajtó küldött levelet meg fenyegetőzött, hogy ki leszek lakoltatva, tudni illik pár éve vettem egy autót hitelre akkori új 1.8 tsi dsg váltós Audit, de nem tetszett mert én szeretem a manuálist, felhívtam a bankot, hogy töröljék a hitelem, nem kell az autó mégsem, eladtam aztán vettem másikat.
De a bank kéri vissza azt a pénzt ami már nem is engem terhel, most rájött erre a végrehajtó is lefoglalták a házam meg az autóm, hívtam a bankot, hogy miért kell ezt a végrehajtónak is tudni, erre nem válaszoltak.
Aztán ez a végrehajtó meg küldte, hogy 2 hét múlva menjek el a SAJÁT lakásomból. Nincs joga, tudom, de ha mégis akkor ügye írhatok az önkormányzatnak ,hogy engem ez a maffia vezér fenyeget?
#20 Olyan vagy mint egy hisztis kisgyerek.
Igen, vannak jogaid. De vannak kötelességeid és a bankodnak is vannak jogai. Neked jogod volt tőlük pénzt kérni - nekik meg joguk van azt visszakövetelni aszerint a szerződés szerint amit neked jogod volt aláírni, megkötni.
Pontosan ezeket tartják be.
Most jogod van kiköltözni.
"De ez akkor sem legitim, jogaim vannak és ezt nem tartják be!"
Kötelezettségről nem hallottál! Tudod a hitelt vissza is kell fizetni!
Próbálom érthetően elmagyarázni.
Mondjuk kölcsönkérnék tőled 100 000 forintot.
Ebből a pénzből vennék valamit, amiről aztán úgy döntenék, hogy nem tetszik nekem, és eladom a Vaterán.
Ezek után mondhatom neked, hogy nem adom meg a 100 000 forintot, mert már nem az enyém a cucc, amit vettem?
De miért lenne a bank a felelős azért, mert neked nem tetszett az autó? Mi köze a banknak a te ízlésedhez?
Jogod van hülyének lenni is, és keményen élsz is ezzel a jogoddal. De hülyének lenni a híd alatt is tudsz, és megsúgom, 7, vagy 9, esetleg 11 millió forintos autó se kell hozzá.
Komolyan, ha ennyi eszed van, még jogsit se adnék neked.
Egyébként érdekes, hogy szerinted mindenki hülye, csak te vagy okos. Nem foglalkozol a végrehajtóval, mert nem dr.
Elárulok neked valamit. A végrehajtó nem is jogász. A jogász bent ül az irodában, és megbízza a végrehajtót, aki hozzá képest kulimunkás. Viszont van felhatalmazása. Ha akadályozod a munkában akkor te szísz.
Az is bűncselekmény, hogy az autót eladtad, ha az is fedezet volt, (ha nem, csak az ingatlan, akkor nem), viszont csúnya dolog a hamis munkaszerződés és egyebek. Az bűncselekmény ám! Baromi ravasznak és agyafúrtnak képzeled magad, pedig iszonyat hülye vagy.
Személyi kölcsön okoskák, semmi fedezet nem volt, csak kérdezte a bank, hogy mit veszek, én ott kikerestem és megmutattam, hogy ezt az autót rendeltem, hogy azért drágább mert hűthető kartámaszt is rendeltem, meg ülés hűtést is.
Pontosan! végrehajtó kuli munkás, egy senki, semmi köze a saját házamhoz. Már felvettem a kapcsolatot azokkal akik ki is jönnek élő láncot csinálni, hogy ne lakoltassanak ki. Fél millió értékbe tetettem fel kamerákat, hogy minden cm-t full hd-ba élőbe közvetítsek az interneten, és vettem kutyákat is. És az ismerősöm autója is a ház előtt áll, ha jönnek akadály legyen mert nem lesz joguk elszállítani.
"Pontosan! végrehajtó kuli munkás, egy senki, semmi köze a saját házamhoz. Már felvettem a kapcsolatot azokkal akik ki is jönnek élő láncot csinálni, hogy ne lakoltassanak ki. "
A végrehajtó visz néhány rendőrt, és kibäsznak, mint macskát fosni!
"Élő láncosok" rájönnek, hogy mekkora gyökér vagy, még segítenek is a végrehajtónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!