Hogyan lehet külföldi személy bejegyezve az én ingatlanomba?
Megközelítőleg fél éve vásároltunk egy lakást. Már haramadik alkalommal fordul elő hogy értesítőt hagyott a postás, miszerint egy külföldi nevű illetőnek hivatalos okirata van a Rendőr főkapitányságon amit át kell vennie.
Hogyan lehet egy külföldi személynek bejegyzett lakcíme az én ingatlanomban? Tulajdoni lapot átnéztem, semmi.
A bevándorlási hivatalban állítólag tudnak felvilágosítást adni, de hetekkel későbbre kaptam időpontot.
Az se biztos, hogy be van jelentkezve, lakcímnyilvántartóban tudod ellenőrizni.
Elég, ha ezt adta meg értesítési címnek. A postán tudsz kitölteni nyilatkozatot, hogy nem lakik ott.
"A lakcímnyilvántartót megkerestem. Ők nem tudtak felvilágosítást adni mert feltételezhetően nem Magyar állampolgár az illető. "
Menj vissza egy tulajdoni lappal, ami bizonyítja, hogy te vagy a tulajdonos és kérd ki, hogy ki van bejelentkezve.
Köteles tájékoztatást adni!
"A tulajdoni lapon mióta van rajta, ki van bejelentkezve?"
Nincs és nem is volt rajta, de ki állított ilyet?
#7/7
Esetleg a kérdező?
Hogyan lehet egy külföldi személynek bejegyzett lakcíme az én ingatlanomban? Tulajdoni lapot átnéztem, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!