Kik azok a közismert külföldi színészek, akiket az emberek jelentős része nem kedvel valami oknál fogva, akik leginkább megosztóak?
Véleményem szerint férfiak közül az egyik ilyen megosztó személyiség Jack Nicholson. Legalább annyian kedvelik, mint ahányan nem.
Nők közül szerintem Julia Roberts vezeti ezt a listát.
A saját véleményét mindenkire rábízom.
Szerintem Jennifer Lawrence. Hogy Mo-n mennyire népszerű vagy utált azt nem tudom, de külföldi cikkek es youtube videók alatt szoktam kommenteket olvasni, és nagyon megosztó a személyisége. Én személy szerint ugyan nem vagyok rajongója, de kedvelem. :)
Akiket kimondottan nem szeretnek az emberek, az szerintem mostanában Brie Larsson, Kanye West, valamit elvileg mindenki utálja a Kardashian-Jenner családot, mégis rengetegen követik őket és kíváncsiak rájuk az emberek. Hirtelen ők jutottak eszembe :)
Bocsánat, utolsó vagyok, elkerülte a figyelmemet, hogy kimondottan színészeket kérdeztél!
Mindegy, írtam másokat is :D
Lindsay Lohan
Rosamund Pike
Charlie Sheen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!