Szerintetek is teljesen jól érvel Puzsér a fű mellett?
https://www.youtube.com/watch?v=mqOe5ibDqKM
Én ezt a Puzsért csak a megasztárban láttam régebben, nagyon nem volt szimpi, olyan tipikus mindent kritizál megmondóembernek tűnt, akinek semmi se tetszik.
De itt most teljesen jókat mond, én szavaznék rá.
Itt gyk-n is akkora butaságokat írnak a füves kérdéseknél, érdemes végignézni.
Ezért mondják hogy buták hozzá a magyarok. Nézd meg a térképet.
A piros illegális. A kék az teljesn legális, vagyis adják-veszik boltban árulják. A többi dekriminalizált, vagy illegális de nem üldözik. Akkor most számold meg és írd le újra a tudatlan válaszodat.
Az is egyértelműen látszik hogy az elradott részeken piros. Indiában, ahol úgy nő mint a parlagfű, ezt nem tudom hogy oldják meg.
Aki ellene van, az semmit nem ért a témához...
Illetve egy olyan orvos, aki nap mint nap csak is kizárólag a negatív esetekkel találkozik, az nem reálisan látja a képet...
Ez olyan mint amikor egy állatorvos ellenzi a BARF modellt, mert Ő szinte kizárólag a negatív oldalával találkozik, csak az érme egyik oldalát ismeri.
Oda eleve problémákkal viszik a kutyákat, azokkal találkozik akik amúgy talán a kivételt képzik és erősítik a szabályt, s nem megfelelően BARFoznak, csak oda dobják a nyers húst. A BARF modell, pedig nagyon nem csak ennyi, így nyílván problémákat okoz.
És nem véletlenül, a biológusok, zoológusok, kinológusok és diedetikusok, akár doktori fokozattal sokkal többen állnak a módszer mellett mint az állatorvosok...
De a fejletebb országokban már az orvosok is értik.
Na hasonlóan van egy a fűvel is.
Nem az a kérdés, hogy veszélyesebb-e mint az alkohol. Hanem az, hogy szabadjára engedjünk-e még egy féle kábítószert? A szeszt nem lehet betiltani, olyan mély kultúrális gyökere van nálunk.
Szerintem a fű tiltása sokaknak visszatartó erő attól, hogy kipróbálják. Nem igaz hogy a dekriminalizálás a megoldás.
# 16
Kétlem hogy ez tény lenne. Olyan vizsgálati eredményeket lehet találni, hogy a marihuána liberalizációjának komplex a hatása az alkoholfogyasztásra. Korcsoportoktól és egyéb tényezőktől függ.
Ellenérv még, hogy a közlekedési balesetek száma növekedett, ahol legális lett a fű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!