Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek is teljesen jól...

Szerintetek is teljesen jól érvel Puzsér a fű mellett?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=mqOe5ibDqKM

Én ezt a Puzsért csak a megasztárban láttam régebben, nagyon nem volt szimpi, olyan tipikus mindent kritizál megmondóembernek tűnt, akinek semmi se tetszik.

De itt most teljesen jókat mond, én szavaznék rá.

Itt gyk-n is akkora butaságokat írnak a füves kérdéseknél, érdemes végignézni.

2019. szept. 10. 16:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ezért mondják hogy buták hozzá a magyarok. Nézd meg a térképet.

A piros illegális. A kék az teljesn legális, vagyis adják-veszik boltban árulják. A többi dekriminalizált, vagy illegális de nem üldözik. Akkor most számold meg és írd le újra a tudatlan válaszodat.

Az is egyértelműen látszik hogy az elradott részeken piros. Indiában, ahol úgy nő mint a parlagfű, ezt nem tudom hogy oldják meg.

2019. szept. 12. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Oké, akkor 3 helyett 4 ország és 1-2 állam, nagy különbség, a lényegen nem változtat.
2019. szept. 12. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
5%

Aki ellene van, az semmit nem ért a témához...

Illetve egy olyan orvos, aki nap mint nap csak is kizárólag a negatív esetekkel találkozik, az nem reálisan látja a képet...

Ez olyan mint amikor egy állatorvos ellenzi a BARF modellt, mert Ő szinte kizárólag a negatív oldalával találkozik, csak az érme egyik oldalát ismeri.

Oda eleve problémákkal viszik a kutyákat, azokkal találkozik akik amúgy talán a kivételt képzik és erősítik a szabályt, s nem megfelelően BARFoznak, csak oda dobják a nyers húst. A BARF modell, pedig nagyon nem csak ennyi, így nyílván problémákat okoz.

És nem véletlenül, a biológusok, zoológusok, kinológusok és diedetikusok, akár doktori fokozattal sokkal többen állnak a módszer mellett mint az állatorvosok...

De a fejletebb országokban már az orvosok is értik.

Na hasonlóan van egy a fűvel is.

2019. szept. 12. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
17%

Nem az a kérdés, hogy veszélyesebb-e mint az alkohol. Hanem az, hogy szabadjára engedjünk-e még egy féle kábítószert? A szeszt nem lehet betiltani, olyan mély kultúrális gyökere van nálunk.

Szerintem a fű tiltása sokaknak visszatartó erő attól, hogy kipróbálják. Nem igaz hogy a dekriminalizálás a megoldás.

2019. szept. 13. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Pedig bizonyított tény, hogy ahol legalizálták, ott visszább szorúltak az erősebb, károsabb szerek, mint például az alkohol is.
2019. szept. 13. 12:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg boldogabb országot kéne teremteni amiben az emberek boldogan élnek, amiben megvan mindenük és akkor ilyen szarokhoz se nyúlnának annyian. Én megértem, hogy nagy a nyomás és nem sok öröm van az életetekben, de ez akkor is undorító.
2019. szept. 13. 13:43
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

# 16

Kétlem hogy ez tény lenne. Olyan vizsgálati eredményeket lehet találni, hogy a marihuána liberalizációjának komplex a hatása az alkoholfogyasztásra. Korcsoportoktól és egyéb tényezőktől függ.

Ellenérv még, hogy a közlekedési balesetek száma növekedett, ahol legális lett a fű.

2019. szept. 13. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Akkor tanulj meg sázmolni az általad linkelt térképen... a lényegen meg amugy sem változtat semmit szerencsére, nem msotanában lesz hogy itt legalizálják és ez igy is van jól.
2019. szept. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!