Szerintetek is teljesen jól érvel Puzsér a fű mellett?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=mqOe5ibDqKM
Én ezt a Puzsért csak a megasztárban láttam régebben, nagyon nem volt szimpi, olyan tipikus mindent kritizál megmondóembernek tűnt, akinek semmi se tetszik.
De itt most teljesen jókat mond, én szavaznék rá.
Itt gyk-n is akkora butaságokat írnak a füves kérdéseknél, érdemes végignézni.
2019. szept. 10. 16:50
2/18 anonim válasza:
Innen már csak egy lépés, hogy a kétfarkúakat is komolyan vegyük ...
3/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nem vicc. Nézd meg a videót. Mi fáj neked annyira a füvezésben? A pálinka vedelés miért nem fáj?
2019. szept. 10. 16:58
4/18 Balogh Bence 2019 válasza:
Attól hogy rossz az alkohol, nem kell a füvet IS legalizálni. Ott vannak most az amcsik kísérleti terepnek, nézzük meg, milyen lesz 25 év múlva, és ha beválik és van rá igény, akkor felőlem legalizálják, nekem mindegy ki mivel mérgezi magát.
5/18 anonim válasza:
Ez egy "értelmes" vita, láttam akkor is, amikor kitették.
De szerintem Zachernek van igaza. Nyilvánvalóan sokkal jobban ért a témához, mint Puzsér, hiszen ez a szakmája. Alapvetően támogatnám a fű legalizálását, de sajnos igaza van Zachernak, hogy a magyar társadalom egyelőre nincs felkészülve rá.
6/18 anonim válasza:
Engem nem érint én nem vagyok drogos. A drogosok a társadalom legaljai, csak elítélni lehet őket.
7/18 anonim válasza:
Szerencsére úgysem lesz belőle polgármester, szóval el is elhet felejteni, elhet az iylen hülyeségeivel nyer magának pár füvest / drogost, de úgy is Tarlós fog nyerni.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen, 1 dologban van igaza: a magyarok túl buták.
Pl kanadában legalizálták és a legnagyobb probléma hogy elfogyott.
2019. szept. 11. 06:44
9/18 anonim válasza:
Igen, tényleg túl buták, vannak olyan buta emberek akik legalizálniakarnak valamit ami konkrétan 3 kivételével minden más országban be van tiltva...
10/18 A kérdező kommentje:
3!
2019. szept. 12. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!