Ha előreutaltam valamiért, de nem küldte el a cuccot, azért beperelhetem?
Szóval kb 6000 ftos árut vásároltam a neten, előreutaltam, és azóta nem ír és az áru se jött meg, csak a nevét és a számlászámát tudom. Be lehet így perelni? Mert tudom, hogy a költségek kb ennyik ha nem többek lennének, de ha azt rá lehetne terhelni pluszban a végére akkor végülis lenne értelme, nem? Vagy hogy szokott ez működni?
és amúgy mi a különbség a perlés és a feljelentés között?
Köszi a válaszokat előre is!
A jófogáson, azt írta szerdán (múlt szerda) feladja, elutaltam a megbeszélt összeget megadtam a címem, azóta nem jött meg a levél, pedig feladás után 1-2 nappal mindig megjött minden. És azóta az oldalra se lépett be, hiába kérdezem feladta-e, de gyanítom hogy nem ...
Az összeg nem nagy, de még mindig fent van a hirdetése, szerintem még páran úgy jártak mint én, és ha hagyjuk hogy meglépjen akkor úgyis folytatni fogja, szóval elég furának tűnne nekem, hogy ha ezt megengedné a magyar törvény...
én írtam neki üzenetet pénteken, nem válaszol rá, de múlt kedd óta be sem lépett. Körbekérdezek hátha valaki ugyan úgy utalt neki, de az a furcsa hogy 3 hirdetése van, abból 2 Békéscsabára szól, a másik Kisvárdára, csak 230 km eltérés van a kettő között.
Lehet egyik város sem valós, csak név és számlaszám alapján elég információ lesz ez a továbbiakhoz?
Feljelentés.
Ne várj tőle sokat, viszont ha többekkel ezt teszi és többen feljelentik, lesz belőle valami.
Senki nem jelenti fel, akár havonta a 4-5-6 ezrekből egy fizetést össze hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!