Beperelhetem a szüleimet a gyermekkori fotókért?
Ez valami új liberális marhaság?
Valamelyik német rádióban hallottam ilyenről pár hete.
Ez megint a családok, szülő - gyerek viszony szétzilálásának a kísérlete.
Majd még megérem, hogy a kétéves kislányom egy napon beperel, mert pucér popsival mosolyog a Facebook - on.
Én nem tudom mit fröcsögnek itt a vén veteránok, ez már rég nem az a korszak, hogy majd tini korban mutogatják a gyerek képeket a másik párjának az meg elszégyenli magát, itt az egész világnak megosztod a meztelen gyereked fotóját, csak tüzet adsz másoknak ok nélkül mert neked annyira aranyos(pesofiloknak is).
Elárulom, a gyerekeknek a 21. Században van a legnehezebb életük, mi még lebunyóztuk ha beszólt valaki, ma már kicsapják azt aki megvédi magát hála ennek a zéró tolerancia liberális marhaságnak. A netes csesztetéssel meg meg is ölik a mai gyereket.
"Illetve mégis, javíthatatlanul megromlik a viszonyotok ( szülő-gyermek ).
"
De kár.
Nem lehet, kiskorúként a törvényes képviselő dönt szinte minden veled kapcsolatos dologról, így készíthet képeket.
Persze pucér képek mutogatása kiskorúról már más dolog, de ezt a közösségi oldalak többsége alapból tiltja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!