Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit akarnak a rendőrök ettől...

Mit akarnak a rendőrök ettől a lánytól, hogy őrizetbe vették egyből, miért kellett?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap az állatkertben kövel megdobott egy lány egy teknőst. Tegnap elkapták. Az rendben van, hogy állatkínzást követett el és megérdemel egy kis felelősségrevonást. De úgy kezekik mint egy nagy bűnözőt.

Elfogták, előállították és őrízetbe vették, mert 72 órán belűl bíróság elé tervezik állítani.

A hölgy esetében, ha gyorsított eljárásban akarják bíróság elé állítani, szerintem nem indokolt az átmeneti szabadságelvonás, mert szerintem a hölgy elmenne a tárgyalásra, ha 72 órán belüli is, nem úgy néz k8 egyáltalán mint aki nem menne el.

A rendőrség őrízetbe vette és azt hiszik, hogy a bíróság 1-2 év letöltendőt fog adni neki. A bírónak legalább lesz esze, hogy csekély büntetést fog ezért kapni. Szerintem próbára bocsátás vagy pénzbüntetés amit lerónak az őrizetbe. Nagyon max. pár hónap felfúüggesztett. Szóval bőrtönt nem fog látni.

Kicsit felháborító, hogy úgy vezetik a lányt mint egy gyilkost, bilincsben, vezetőszáron.

Miért kellett ezért őrizetbe venni?

Nem gondolták a rendőrök, hogy a bűncselekmény súlya miatt nem indokolt?

2019. jún. 16. 20:23
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Hajléktalan de a fővárosi állatkertre van pénze? Hagyjuk már.

Nem az a lényeg hogy cigány, nem nemzetiség kérdése, hanem egyszerűen nem normális kényünk kedvünkre állatokat agyonverni.

Ma egy teknős holnap egy ember.

Megérdemli amit kap, ha tetszik ha nem!

2019. jún. 19. 09:23
 42/45 anonim ***** válasza:
Én csak foltokban vagyok képben a történtekkel, de, az előzetesről a bíró dönt. A bíróság elé állítás kritériumai megvannak... innnetől kezdve nem értem mi a hiba a rendőrség részéről.
2019. jún. 19. 20:46
 43/45 A kérdező kommentje:
Ügyészasszony nagyon jogászkodik:))) .
2019. jún. 20. 01:53
 44/45 A kérdező kommentje:
Letartóztatásnak hívják már azt az előzetest, tavaly júli. 1. óta.
2019. jún. 20. 02:05
 45/45 anonim ***** válasza:
"Hajléktalan de a fővárosi állatkertre van pénze?" A hajléktalanok hármasával visznek olyan söröket amiket én nem engedhetek meg magamnak.
2019. jún. 21. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!