Mit akarnak a rendőrök ettől a lánytól, hogy őrizetbe vették egyből, miért kellett?
Valamelyik nap az állatkertben kövel megdobott egy lány egy teknőst. Tegnap elkapták. Az rendben van, hogy állatkínzást követett el és megérdemel egy kis felelősségrevonást. De úgy kezekik mint egy nagy bűnözőt.
Elfogták, előállították és őrízetbe vették, mert 72 órán belűl bíróság elé tervezik állítani.
A hölgy esetében, ha gyorsított eljárásban akarják bíróság elé állítani, szerintem nem indokolt az átmeneti szabadságelvonás, mert szerintem a hölgy elmenne a tárgyalásra, ha 72 órán belüli is, nem úgy néz k8 egyáltalán mint aki nem menne el.
A rendőrség őrízetbe vette és azt hiszik, hogy a bíróság 1-2 év letöltendőt fog adni neki. A bírónak legalább lesz esze, hogy csekély büntetést fog ezért kapni. Szerintem próbára bocsátás vagy pénzbüntetés amit lerónak az őrizetbe. Nagyon max. pár hónap felfúüggesztett. Szóval bőrtönt nem fog látni.
Kicsit felháborító, hogy úgy vezetik a lányt mint egy gyilkost, bilincsben, vezetőszáron.
Miért kellett ezért őrizetbe venni?
Nem gondolták a rendőrök, hogy a bűncselekmény súlya miatt nem indokolt?
tegnap 23:39!
Ez nem az a lány.
Egyre jobban hasonlítanak a magyarok az oroszokra.
Köszi Orbán.
"Roma a csaj?"
Nem roma hanem cigány. Ilyet senki sem állított hogy roma, ahányszor leírtuk mindannyian és mindenhol cigányt írtunk.
Egyetértek, hogy cigány, de azért írtam "roma" -nak, mert mégiscsak neten vagyunk és legalább itt kultúráltabban írom le.
Én sem szeretem a "cigányokat". Mindig baj van velük. A vasútállomás is tele van velük stb.
Á hagyjuk.
Így már összeállt a kép.
Csak ahány sajtóhír van, mind mást ír.
Azért is sántított ez kicsit.
Most meg valaki azt írta, hogy nem is az a csaj.
Még most sem tudok rajta elmenni.
Andizsuzsi!
Nem én pontoztalak le.
Azt nem tudom, hogy nem ő van a felvételen, a kamera amin látszott, nem olyan jó minőségű.
Nem hiszem azt sem el, hogy arról a kamerárol azonosították.
De akit elfogtak, nem tartóztatták le. Őrizetbe vették, a bíró pedig nem rendelte el a letartóztatását.
"Azt nem tudom, hogy nem ő van a felvételen, a kamera amin látszott, nem olyan jó minőségű."
A kamera felvételén az elkövető van. A 30-as válaszoló rakott ide egy linket, egy szennylap 'találta' a lányt a Facebookon és rakta ki orszag-világ elé, lesz@rva a személyiségi jogait. Na ez a lány nem azonos az elkövetővel. Úgyhogy a 30-as válasz erősen problémás.
"Aztán előadta, hogy bár van családja, és most is őket várja, de ő tulajdonképpen három hónapja hajléktalan valójában, és ebből nagyon elege van, fel akarta magára hívni a figyelmet. Azt mondta, nem segít neki senki. Arról is beszélt, hogy biztonságosabb lenne számára a börtönben, mert fél, hogy prostituálttá válik az utcán. Közölte viszont, hogy a bíróságon azt mondták neki, majd októberben kell visszajönnie legközelebb..."
"Az RTL Híradó szerint a nő nem hagyhatja el Budapestet, és hetente kétszer kell jelentkeznie a rendőrségen, és az állatkert közelébe sem mehet." - gondolom azért, mert Ózdon fogták el és hajléktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!