Ezzel olyan nagy dolgot csinált a férfi, hogy a rendőrök keresik?
Ma olvastam a rendőrség hivatalos honlapján, hogy szeméremsértés miatt keresnek egy férfit mert félmeztelenűl bement egy boltba vásárolni. Ezzel olyan nagy bűnt követett el, hogy keresi a rendőrség, mert szerintük szeméremsértést követett el?
Tehát a képen látszik, hogy nadrág volt rajta csak félmeztelen.
Akkor a Balatonparton a strandnál nap mint nap több ezer embert is kereshetnének a rendőrök, mert tucatjával szaladnak be a boltba valamiért szerencsétlen emberek.
Ilyennel foglalkozik a rendőrség, súlyosabb ügyekkel meg nem.
Ez kész...
Jellemzően bedobnak ilyen híreket a Pride időtartama alatt. Rengeteg szavazatot hoz, ha lehet ezzel hergelni a népet, hogy a homokosoknak mindent szabad, az átlagembereknek meg semmit. Ilyenkor jól jön, hogy minden trafikos Fideszes, akik szorgosan jelentgetnek fel vásárlókat, hogy meglegyen a látszat.
Mivel ezt egy ember se bírja ki röhögés nélkül, ezért a rendőrség azzal se fogja húzni az időt, hogy kiderítse, hogy ki ez az ember, 2 hét múlva ejteni fogják az ügyet.
7es vagyok. Pont hogy de
"vásárlást megelőzően a közterületen szeméremsértő módon viselkedett."
Nem a boltba volt közszemérem sértő hanem az utcán csinált valamit.
Nem az a baj hogy igy ment be a boltba
Nem értem hogy lehet ehhez a szavazatot meg ilyeneket belekeverni.
A hapsi csinált valamit az utcán abba hagyta majd egy boltba bement ahol felvette a kamera. Ennyi történt. Hogy jön ide a többi ötletem sincs. Elkell olvasni a cikket nem azzal van a baj amit a kérdező leirt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!